Prodaja prekrasne trokatnice s bazenom na mirnoj lokaciji u Dobrim Vodama, Černá Hora

Dobra Voda, Crna Gora – ID 14432
240,000 €
Područje 194 m2
Izgled 5+kk
More 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu troetažnu kuću ukupne površine 194 m² koja se nalazi na parceli od 300 m². Ova kuća idealna je za obiteljski život ili odmor te pruža obilje prostora i udobnosti za cijelu obitelj. Zahvaljujući dobro promišljenom rasporedu, ova nekretnina je odličan izbor za one koji traže mirno okruženje i blizinu mora u isto vrijeme.

Prvi kat uključuje prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom, stvarajući prozračan otvoreni prostor idealan za zajedničke trenutke. Tu je i kupaonica, ostava i izravan pristup dvorištu s vrtom i bazenom, koji nudi prostor za opuštanje i zabavu na svježem zraku.

Drugi kat nudi tri udobne spavaće sobe i kupaonicu, pružajući potrebnu udobnost i privatnost za sve članove obitelji. Tu je i prostrana terasa s prekrasnim pogledom na okolnu prirodu, idealna za opuštanje.

Treća etaža je jedinstvena s velikom sobom sa vlastitom kupaonicom i terasom od 25 m², koja nudi dodatnu privatnost i prostor za goste ili se može koristiti kao radni prostor ili studio.

Unutarnje stubište omogućuje jednostavan pristup svim etažama. Zbog svog funkcionalnog rasporeda kuća je pogodna kako za stalno stanovanje tako i kao kuća za odmor.

Posjedovanje nekretnine na lokaciji Dobre Vode donosi niz prednosti. Osim prekrasnih plaža i ugodne mediteranske klime, ovo je područje poznato po mirnoj atmosferi koja je idealna za rekreaciju i bijeg od svakodnevne vreve. Nekretnine u blizini mora su visoko cijenjene i imaju potencijal za najam ili kao dugoročnu investiciju. Ova kuća s bazenom i terasama pruža idealno okruženje za opuštanje i obiteljski odmor.

Dobre Vode su slikovito područje u Crnoj Gori koje je traženo zbog svojih prekrasnih plaža, mirnog okruženja i čistog mora. Mjesto nudi izvrsne uvjete za kupanje, ronjenje i ostale vodene sportove. Svojim položajem u blizini Bara i drugih važnih gradova, pruža svu infrastrukturu koja vam je potrebna - od trgovina i restorana do rekreativnih sadržaja. To je odlična lokacija za obitelji, kao i one koji traže drugi dom ili nekretninu za odmor.

Crna Gora postaje sve popularnija destinacija za ulaganje u nekretnine, posebno zahvaljujući prekrasnom prirodnom krajoliku, ugodnoj klimi i rastućoj turističkoj industriji. Područja poput Dobrih Voda nude izvrsne mogućnosti za život na odmoru, ali i za dugoročna ulaganja zahvaljujući sve većem interesu za nekretnine na moru. Černá Hora poznata je po prijateljskoj atmosferi, bogatoj kulturi i izvrsnoj pristupačnosti.

Uz Mojenemovitostumore nudimo sveobuhvatne usluge u pronalaženju vaše idealne nekretnine u Crnoj Gori. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine uz more i imamo dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina. Pomoći ćemo vam pronaći savršenu kuću ili stan koji ispunjava sve vaše zahtjeve - bilo da tražite obiteljsku kuću, kuću za odmor ili investicijsku nekretninu s visokim potencijalom povrata.

Ukoliko ste zainteresirani za ovu kuću u Dobrim Vodama, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju. Ako tražite drugačiju nekretninu, rado ćemo vam pomoći pronaći smještaj koji će zadovoljiti vaše specifične zahtjeve

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Područje
194 m2
Zaplet
300 m2
Korisna površina
185 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00