Prodaja prekrasnog građevinskog zemljišta u prvom redu do mora u Žmanu, Dugi Otok

Dugi Otok, Žman, Hrvatska – ID 14456
302,082 €
Područje 1518 m2
More 7 m
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište površine 1518 m² u prvom redu uz more na mirnoj lokaciji Žman na Dugom Otoku. Zemljište je orijentirano na sjever i pruža prekrasan pogled na more. Udaljen je samo 150 metara od centra grada i samo 7 metara od mora, što osigurava jednostavan pristup plaži i mirno okruženje.

Zemljište je lako dostupno zahvaljujući asfaltnom prilazu. Njegove dimenzije – 40 m širine uz more i 70 m dužine – pružaju široku mogućnost gradnje. Priključak struje nalazi se neposredno ispred parcele, što će olakšati početak izgradnje.

Ovo zemljište je idealno za one koji traže mirno mjesto za izgradnju luksuzne vile ili kuće za odmor uz more. Blizina mora i lak pristup centru Žmana povećavaju atraktivnost ove ponude. Lokacija nudi mirno okruženje, idealno za opuštanje i uživanje u čistom moru i dugim šetnjama uz more.

Žman je pitoreskno mjesto na Dugom otoku koje je traženo po svom miru, prekrasnim plažama i bogatoj gastronomskoj ponudi. Lokacija nudi prekrasne šetnice uz obalu i idealno je utočište za one koji traže opuštanje daleko od gužve i vreve. Dugi Otok je dobro povezan sa Zadrom redovitim trajektnim i brodskim linijama, što osigurava jednostavan pristup otoku. Sva mjesta na otoku povezana su lokalnom cestom s autobusnom vezom, što olakšava kretanje po otoku.

Hrvatska je jedno od najpopularnijih odredišta za kupnju nekretnina uz more, zahvaljujući čistom moru, stabilnom gospodarskom okruženju i prekrasnim prirodnim položajima. Ulaganje u nekretnine na atraktivnim područjima poput Dugog otoka donosi visok investicijski potencijal i velike povrate.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za prodaju zemljišta i nekretnina uz more te ćemo vam pomoći pronaći idealnu lokaciju za vaše projekte. Zahvaljujući našem iskustvu, pružit ćemo vam stručne savjete i sveobuhvatnu podršku pri kupnji nekretnine.

Ako ste zainteresirani za ovu ponudu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o obilasku. Pomoći ćemo vam pronaći savršeno mjesto uz more

Pogled na more
YES
Područje
1518 m2
Posao
5 km
Liječnik
12 km
Kafić
400 m
Restoran
470 m
Bar
5 km
Škola/vrtić
700 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00