Prodaje se prostrana i komforna porodična kuća sa više stanova u blizini Velike plaže u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 14603
380,000 €
Područje 350 m2
Izgled ostalo
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 2217 €
Godišnji prinos: 7.0%

Ova obiteljska kuća s više stanova odličan je izbor za one koji traže moderan i udoban život u prekrasnom okruženju Crne Gore.

Kuća nudi širok raspon mogućnosti za život i ulaganje, zahvaljujući svom položaju u blizini poznate Velike plaže i svojim fleksibilnim tlocrtima.

Nekretnina ima četiri kata, a svaki je u potpunosti iskorišten za maksimalnu udobnost i praktičnost.

Podrum površine 41 m² nudi kuhinju, vešeraj i ostavu - idealan prostor za pružanje ugodne pozadine i organizacije kućanstva.

Prvi kat površine 85 m² sastoji se od prostranog trosobnog stana sa dvije moderne kupaonice i velikim balkonom od 20 m². Ovaj balkon pruža prekrasan pogled na okolni krajolik i idealno je mjesto za opuštanje nakon napornog dana.

Na drugom katu nalaze se tri odvojena stana ukupne površine 85 m². Svaki stan ima svoj balkon, što daje dodatnu atraktivnost ne samo za obiteljski život, već i za iznajmljivanje.

Treća etaža je podijeljena slično kao i druga i nudi još tri apartmana od 82 m², svaki sa svojim balkonom s prekrasnim pogledom na more. Ovdje možete uživati u osvježavajućem morskom pejzažu i gledati prekrasne zalaske sunca.

Kuća je u potpunosti namještena, što znači da je spremna za trenutno useljenje ili korištenje za kratkoročni i dugoročni najam. Zahvaljujući podjeli na nekoliko apartmana, nekretnina je savršeno prilagođena kao investicijska prilika za turistički najam na atraktivnom području.

Oko kuće ćete pronaći sve potrebne sadržaje - restorane, kafiće, trgovine, ljekarne i usluge koje će vam olakšati svakodnevni život. Kuća se nalazi cca 800 metara od poznate Velike plaže koju će posebno cijeniti ljubitelji mora i vodenih sportova.

Posljednjih godina nekretnine uz more u Crnoj Gori sve su traženije kako za stanovanje tako i za investicije. Blizina mora donosi jedinstven stil života uz mogućnost svakodnevnog opuštanja na plaži, ali i osigurava kontinuirani interes turista. Zahvaljujući povoljnim klimatskim uvjetima i rastućem turizmu, ulaganje u nekretnine na ovom području je izuzetno isplativo. Posjedovanje ove kuće omogućit će vam ne samo lijep život, već i zanimljiv prihod od najma.

Jedan od najstarijih gradova na jadranskoj obali, Ulcinj se može pohvaliti bogatom poviješću, kulturnim spomenicima i prostranim plažama poput Velike plaže - najduže pješčane plaže na Balkanu. Grad je poznat po prijateljskoj atmosferi, bogatoj gastronomiji i raznovrsnim mogućnostima za provođenje slobodnog vremena. Zahvaljujući svom strateškom položaju, Ulcinj je odlična polazna točka za putovanja u druga prekrasna mjesta u Crnoj Gori i okolnim zemljama. Idealna je destinacija za obitelji, sportske entuzijaste i investitore koji traže unosne prilike.

Crna Gora je zemlja jedinstvene kombinacije prekrasnih prirodnih krajolika, planinskih panorama i čistog mora. Nudi ne samo sunčanu obalu, već i bogatu kulturnu baštinu i brojne turističke atrakcije. Za one koji traže dom ili investiciju u inozemstvu, Crna Gora je idealan izbor - ekonomija u razvoju, stabilno tržište nekretnina i atraktivni uvjeti za strane investitore čine ovu zemlju vrlo zanimljivom destinacijom.

Firma mojenemovitostumore nudi pouzdane i profesionalne usluge u prodaji nekretnina u Crnoj Gori. Naši stručnjaci pomoći će vam pronaći nekretninu prema vašim zahtjevima i osigurati cijeli proces od pravnih stvari do konačnog prijenosa. Imamo dugogodišnje iskustvo i duboko poznavanje lokalnog tržišta, što nam omogućuje da vam ponudimo najbolje opcije po konkurentnim cijenama.

Pronaći ćemo nekretninu po Vašoj želji: Bilo da tražite luksuznu kuću s pogledom na more, prostran stan za obiteljski život ili nekretninu pogodnu za najam, rado ćemo Vam pomoći pronaći pravu. Kontaktirajte nas i dopustite nam da pripremimo ponudu točno prema vašim potrebama.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da posjedujete kuću u blizini prekrasne Velike plaže u jednom od najljepših dijelova Crne Gore.

Broj katova
4
Izgled
ostalo
Pogled na more
YES
Područje
350 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
290 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
90 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00