Prodajem namjesten stan u Tivtu - Mirna lokacija blizu mora

Tivat, Crna Gora – ID 13842
137,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju dvosoban stan u gradu Tivat, koji se nalazi u tihom i mirnom dijelu grada, samo 700 metara od mora. Ovaj stan od 60 m² nalazi se na zadnjem katu novoizgrađene zgrade i idealan je izbor za one koji traže ugodan život u blizini mora.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonicom i otvorenom kuhinjom, dvije udobne spavaće sobe i modernu kupaonicu.

Stan je u potpunosti namješten i opremljen, tako da novi vlasnik može odmah uživati u udobnosti bez potrebe za dodatnom opremom.

U sklopu zgrade nalazi se zajednički parking za stanare.

Sve potrebne usluge su na pješačkoj udaljenosti, uključujući trgovine, kafiće, restorane, poštu, autobusni kolodvor i druge važne institucije. Lokacija apartmana nudi ne samo mir i udobnost, već i jednostavan pristup centru grada i prekrasnim plažama.

Tivat je jedan od najbrže rastućih gradova u Crnoj Gori, poznat po prekrasnoj primorskoj atmosferi, modernoj infrastrukturi i bogatoj ponudi rekreativnih i kulturnih aktivnosti. U gradu se nalazi luka Porto Montenegro, koja je jedna od najluksuznijih luka za jahte na svijetu. Osim toga, Tivat nudi velike mogućnosti za ljubitelje prirode, sportova na vodi i gastronomije.

Ako ste zainteresirani za ovaj stan, ali želite istražiti druge mogućnosti, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu koja najbolje odgovara Vašim zahtjevima i željama. Bilo da tražite obiteljsku kuću, investicijsku nekretninu ili apartman za odmor, mi smo tu da Vam pružimo kompletnu uslugu u prometu nekretnina.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Korisna površina
58 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00