Romantični Pariz, Sveti Vlas, Bugarska

Sveti Vlas, Bugarska – ID 13624
U ovom kompleksu ima još 3 jedinice

Predstavljamo vam prelepe apartmane u kompleksu Romance Paris u Svetom Vlasu. Kompleks se nalazi samo 350 metara od plaže na granici dva najpopularnija ljetovališta u Bugarskoj - Sunčeva obala i Sveti Vlas.

Romance Paris je luksuzni kompleks zatvorenog tipa.
Mjesto je jedinstveno po kružnom kretanju planinskog zraka i morskom povjetarcu "ruži vjetrova" što rezultira visokom ionizacijom zraka - posebno korisnom za zdravlje i pruža uvjete za prevenciju niza bolesti dišnog sustava. trakta i pluća.
Arhitektura kompleksa je improvizacija na renesansnu temu s prizvukom baroka i neoklasicizma, objedinjena u jednu elegantnu kompoziciju. Suptilna gradacija tonova i elegantne linije zgrade zrače mekoćom. Ograde od kovanog željeza s ukrasima neobičnog oblika, šarmantni tipično francuski balkoni, fasadni ukrasi i cvijeće stvaraju prekrasan osjećaj starog stila i romantike. Fasada zgrade ima elegantnu rasvjetu, a teritorij je uređen prema projektu.
Infrastruktura i sadržaji u kompleksu: unutarnji grijani bazen, vanjski bazen i prostor za opuštanje, jacuzzi, restoran "Notre Dame de Paris", 24-satno osiguranje, SPA - tursko kupatilo, sauna, masaže, hamam, ledena soba, recepcija koja radi 24 sata , parking
Točna replika Eiffelovog tornja u smanjenom obliku ručno je izrađena od čelika. Minijaturna replika Slavoluka pobjede, ručno rađena i strojno obrađena do najsitnijih detalja, s imitacijom okoliša. Minijaturna verzija Mosta zaljubljenih iznad bazena kompleksa. Minijaturna kopija staklene piramide ispred Louvrea, Restoran "Notre Dame", Lobby u stilu Dvorane ogledala u palači Versailles.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Sveti Vlas se nalazi u slikovitom području bugarske obale - u blizini posljednjih padina Stare planine, koje se blago spuštaju u kristalno čiste vode prostranog Crnog mora. Ova povoljna kombinacija nudi mnogo sunčanih dana (u prosjeku 260 godišnje), svježe večeri, svjež zrak i idealne uvjete za liječenje plućnih bolesti.
Osim idealne klime, koja je blizu Sredozemnog mora, Svatý Vlas ima zanimljivu povijest. Prije 1800 godina na mjestu luksuzne luke i luksuznih kompleksa nalazilo se tračko naselje. U tom razdoblju grad je bio poznat po imenu Larissa i pravom imenu sveca zaštitnika trgovine, stečenog u 14. stoljeću.
Plaža odmarališta duga je 1,5 km i ima širinu do 16 metara. Prekrasne plaže s finim zlatnim pijeskom, koje su, prema Europskoj komisiji, jedne od najčišćih i najatraktivnijih za ljetni odmor u Bugarskoj.
Ako želite zabavu, Sunčani breg je udaljen samo nekoliko minuta vožnje automobilom, a ako volite razgledavanje, Nesebar, jedinstven po svojoj povijesnoj i kulturnoj baštini, udaljen je 10 km.
Godine 2007. u Svetom Vlasu izgrađena je najveća luka za jahte u Bugarskoj - Marina Dinevi, predviđena za 300 jahti. Svake godine od 18. do 20. srpnja u akvatoriju zaljeva održava se regata "Svatý Vlas", koju organizira Pomorski klub "Nessebar 2000". Reli superautomobila održava se u kolovozu. Gradsko hodočašće možete posjetiti svake godine 2. svibnja. Svátý Vlas je grad europskog izgleda koji ima svoj šarm u svim godišnjim dobima. Jesen je izuzetno blaga i topla, proljeće nadahnjuje ljepotom rascvjetale vegetacije, a zimi vas snježni obronci Stará Planine uranjaju u zimsku bajku.

Jedinice u kompleksu

Luksuzni 2 sobe sa pogledom na bazen, prekrasan kompleks za pronicljive Rimljane Pariz, Sveti Vlas
Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija Povoljna cijena popust
58 m2
2+kk
1/5
350 m
105,000 € 110,000 €
Šipka vpravo
Luksuzan 5-soban mezonet sa pogledom na more, 250m od plaže, kompleks Romance Paris, Sveti Vlas
pogled na more Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija Povoljna cijena
200 m2
3+kk
6/7
250 m
255,000 €
Šipka vpravo
Pogled na more
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00