Stan na 1. katu moderne novogradnje, centar Vira, blizu mora

Vir, Hrvatska – ID 13501
171,245 €
Područje 59 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 350 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se prekrasan apartman u modernoj novogradnji u centru Vira. Nalazi se samo 350 m od mora.

Ovo je stan na prvom katu. Raspored prostorija sastoji se od hodnika, 2 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase. Neto površina opisane nekretnine iznosi 52,55 m2. Stanu također pripadaju 2 parkirna mjesta i vrt cca. 15 m2. Ovaj stan ima poseban ulaz.

Ukupna neto površina stana sa parkirnim mjestom i vrtom iznosi 59,05 m2.

Završetak izgradnje i useljenje planirani su za ljeto 2024. godine.

Konstrukcija je od termo blokova opeke. Zgrada ima termoizolaciju od 8 cm polistirena na fasadi. Podovi su parketi i pločice. Prozori su od PVC materijala sa troslojnim staklom, električnim roletama i komarnicima. Klima uređaji se nalaze u spavaćim sobama i dnevnom boravku. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna.

Podrazumijeva se da je zgrada povezana s kompletnom infrastrukturom.

Otok Vir jedno je od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske. Nalazi se na krajnjem sjeverozapadu Zadarske županije. Okružuju ga Virsko more i Povljanski kanal te mnoštvo manjih uvala. S kopnom je povezan mostom.

Prostranu obalu otoka Vira, dugu 31,43 km, krase brojne plaže, od pješčanih, šljunčanih do šljunčanih, stjenovitih, od prometnih uređenih plaža s raznim sadržajima do intimnih uvala, djelomice netaknutih prirodom. Plaže na otoku Viru, dijelom smještene uz borovu šumu s kristalno čistim morem, čine ovaj otok idealnim za obiteljski odmor.

Osim za turizam u ljetnim mjesecima, Vir je idealno utočište za miran obiteljski život zimi. Ima sve potrebne sadržaje: školu, vrtić, trgovine, autobusnu stanicu, restorane i kafiće.

Vir je udaljen 26 km od Zadra i 12 km od najbližeg mjesta Nina.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
59 m2
Korisna površina
52.55 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00