Stan na 1. katu, novogradnja, Privlaka

Privlaka, Hrvatska – ID 13504
174,000 €
Područje 47 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 120 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaja dvosobnog stana na 1.katu. To je moderna nova zgrada. Stan se nalazi u zgradi sa osam stambenih jedinica. Iz stana se pruža pogled na more.

Raspored prostorija sastoji se od hodnika, kupaonice, spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te loggie. Neto korisna površina opisanog prostora je 44,51 m2. Uz stan, ispred kuće se nalazi i parkirno mjesto.

Ukupna neto površina stana sa svim pratećim sadržajima iznosi 47,01 m2.

Udaljenost ove nekretnine od mora iznosi svega 120 m, dok je udaljenost od centra Privlake 2 km.

Izgradnja objekta termoblok opekom sa toplinskom izolacijom fasade 10 cm stiropor. Podna obloga se sastoji od pločica. Prozori su od PVC materijala sa električnim roletama i komarnicima. U spavaćoj sobi i dnevnom boravku nalazi se klima uređaj. Osim toga, u cijelom stanu postavljeno je podno grijanje na struju. Ulazna vrata stana su također protuprovalna i protupožarna.

Podrazumijeva se energetski certifikat A.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, smješteno na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale savršene su za potpuno opuštanje. Mjesto nudi sve potrebne sadržaje za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, polikliniku. Ljubitelji sporta i rekreacije koji se žele okušati u jedrenju ili surfanju pronaći će svoj rajski kutak u okolnim naseljima. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
47 m2
Korisna površina
44.51 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00