Stan s pogledom na more, u novogradnji u Medulinu, Pošesi

Medulin, Pošesi, Hrvatska – ID 14200
203,440 €
Područje 50 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju apartman s prekrasnim pogledom na more, smješten na prvom katu novogradnje u Medulinu, u mirnom dijelu Pošesa.

Ovaj moderan stan, smješten na drugom katu zgrade (oznake A9), krasi se izuzetna lokacija s prekrasnim pogledom na more.

Raspored stana sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i balkona.

Stanu također pripada parkirno mjesto i konoba u prizemlju zgrade.

Stan je izgrađen od visokokvalitetnih materijala, ima PVC stolariju s integriranim komarnicima i modernu klimatizaciju s inverterom za optimalnu udobnost ljeti i zimi. Parkirno mjesto, natkriveno ili nenatkriveno, i spremište se posebno naplaćuju.

Medulin, točnije područje Pošesi, vrlo je tražena lokacija zbog blizine plaža i prekrasnog prirodnog okruženja. Medulin nudi izvrsnu infrastrukturu i bogatu ponudu rekreativnih aktivnosti, što ga čini idealnim mjestom za život i odmor.

Ukoliko imate specifične zahtjeve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći pronaći i odabrati idealan apartman ili kuću u Medulinu i okolici. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine kako biste pronašli svoju lokaciju iz snova uz more.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
50 m2
Korisna površina
48 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00