Stan sa fantastičnim pogledom na more, Rabac, Labin

Rabac, Labin, Hrvatska – ID 14414
170,000 €
Područje 43 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 1 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju ugodan stan ukupne površine 43,67 m² koji se nalazi na prvom katu stambene zgrade. Stan se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe i kupaonice. Apartmanu pripadaju i dvije prostrane terase s kojih se pruža prekrasan pogled na more. U podrumu zgrade nalazi se i komora koja pruža dosta skladišnog prostora.

Apartman je opremljen klima uređajem za Vaš maksimalan komfor, a javno parkiralište se nalazi neposredno ispred zgrade, što osigurava udobno parkiranje. Nekretnina se prodaje kompletno namještena tako da je odmah useljiva ili kao mogućnost investicijskog najma.

Apartman se nalazi u mirnoj ulici, na pješačkoj udaljenosti od mora i plaže, kao i svih potrebnih sadržaja, uključujući trgovine, restorane i usluge. Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, ovaj apartman nudi idealne sadržaje za odmor, ali i mogućnost kratkoročnog ili dugoročnog najma, što ga čini isplativom investicijom u nekretninu uz more.

Uz Mojenemovitostumore osiguran vam je profesionalan i individualan pristup prilikom traženja nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za prodaju nekretnina uz more koje zadovoljavaju visoke zahtjeve udobnosti i investicijskog potencijala. Rado ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu po Vašoj želji i pružiti Vam kompletnu uslugu prilikom kupnje.

Ako ste zainteresirani za ovaj stan, ili ako tražite drugu nekretninu u Hrvatskoj, slobodno nas kontaktirajte.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
43 m2
Korisna površina
42 m2
Balkon
18 m2
Podrum
YES
Posao
310 m
Liječnik
930 m
Kafić
390 m
Restoran
190 m
Bar
310 m
Škola/vrtić
220 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00