Stan sa pogledom na more u Igalu

Igalo, Crna Gora – ID 14211
99,000 €
Područje 46 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju stan sa pogledom na more u Igalu ukupne površine 46 m², koji se nalazi na trećem spratu četvorospratne zgrade bez lifta.

Raspored stana uključuje dnevni boravak povezan s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu i terasu. Stan je kompletno namješten i opremljen svim kućanskim aparatima, tako da je odmah useljiv.

Zgrada se nalazi samo 400 metara od plaže i šetnice. U neposrednoj blizini pronaći ćete restorane, kafiće i trgovine što osigurava ugodan život sa svim uslugama na dohvat ruke.

Igalo je popularan primorski grad, poznat ne samo po prekrasnim plažama, već i po svojim spa uslugama koje privlače turiste iz cijelog svijeta. Idealno je mjesto za one koji traže kombinaciju opuštanja, kulturnog života i brige o zdravlju. Obala Igala nudi brojne mogućnosti za rekreaciju, od šetnje rivom do istraživanja obližnjih prirodnih ljepota.

Tražite li nekretninu na ovom području, rado ćemo vam pomoći pronaći idealan stan ili kuću točno prema vašim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine kako biste pronašli svoj dom iz snova uz more.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
46 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00