Stan u novoizgrađenoj zgradi u lijepom naselju Dobra Voda

Dobra Voda, Crna Gora – ID 14205
125,000 €
Područje 38 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/6
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju potpuno nov stan u novoizgrađenoj zgradi u živopisnom naselju Dobra Voda, Nišice. Zgrada je završena u svibnju 2023.

Ovaj stan od 38 m² nalazi se na 5. katu šesterokatnice i ima jednu spavaću sobu.

Potpuno je namješten i opremljen svime što je potrebno za ugodan život ili iznajmljivanje. Apartman ima dvije terase s pogledom na more, što pruža ugodan ambijent za opuštanje. Cijeli stan je opremljen podnim grijanjem i video portafonom za povećanu sigurnost.

Zgrada se nalazi samo 100 metara od mora i nudi privatni pristup vodi. Plaža Veliki Pijesak udaljena je samo 10-15 minuta hoda uz more. Kompleks također nudi parkirna mjesta za stanare.

Dobra Voda je traženo mjesto zbog svoje prekrasne prirode, čistih plaža i mirnog okruženja, idealno za odmor. Ovaj apartman predstavlja izvrsnu investicijsku priliku ili za one koji traže svoj novi dom u blizini mora.

Ukoliko imate specifične zahtjeve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći pronaći i odabrati idealan stan ili kuću na području Dobre Vode i okolice. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine kako bismo Vam pomogli pronaći svoj dom iz snova uz more.

Kat
5
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
38 m2
Korisna površina
34 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00