Stan u prizemlju sa vrtom, novogradnja, Privlaka

Privlaka, Hrvatska – ID 14328
325,000 €
Područje 93 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju odličan stan u novogradnji u Privlacu. Ovaj stan se nalazi u prizemlju i ima površinu od 83,25 m². Tlocrtno se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a, ostave, kuhinje povezane s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto te vrt od 80 m².

Ukupna neto korisna površina ovog stana s pripadajućim prostorima iznosi 93,75 m².

Zgrada u kojoj se stan nalazi sadrži ukupno 6 stambenih jedinica. Položaj je vrlo povoljan, udaljenost od mora je samo 200 m, dok je centar Privlake udaljen 600 m.

- Pri kupnji ove nekretnine ne plaća se porez na promet nekretnina.

Zgrada je izgrađena od termo opeke, a na fasadi je postavljena toplinska izolacija od stiropora debljine 10 cm. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Prozori su PVC i opremljeni su električnim roletama. U cijelom stanu je postavljeno podno grijanje spojeno na dizalicu topline, a sve prostorije su klimatizirane. Svako parkirno mjesto ima svoj priključak struje i vode. Ulazna vrata stana su protupožarna i protuprovalna.

Privlaka je pitoreskno ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Grad je okružen čistim morem i dugim, plitkim pješčanim uvalama, idealnim za odmor. Privlaka nudi sve potrebne sadržaje za ugodan i kvalitetan život, uključujući trgovine, restorane, poštu i ambulantu. U okolici će svoje mjesto pronaći ljubitelji sporta i rekreacije koji se žele prepustiti jedrenju ili surfanju. Privlaka je idealno odredište za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
93 m2
Korisna površina
83.25 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00