Studio apartman sa balkonom u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13732
44,334 €
Područje 24 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 259 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju udoban 1-soban stan u Ulcinju, Crna Gora. Stan ukupne stambene površine 24,63 m² i korisne površine 24 m², nalazi se na drugom katu četverokatnice od cigle i pogodan je za cjelogodišnji boravak.

Raspored stana uključuje prostranu sobu sa kuhinjom i kupatilom. Tu je i balkon na kojem možete uživati u mirnim trenucima s pogledom na okolicu. Stan je djelomično namješten, a grije se na lokalne električne direktne grijalice.

Zgrada se nalazi u centru naselja, što osigurava brz pristup svim servisima i trgovinama. Postoji pristup internetu, javna kanalizacija i struja. Prijevoz je osiguran cestom i autocestom, uz dobru dostupnost autobusom. Udaljenost od mora je samo 1900 metara, što omogućuje jednostavan i brz pristup plažama i vodenim aktivnostima.

Ovaj stan je pogodan ne samo za stalni život, već i kao prilika za ulaganje sa zajamčenim godišnjim povratom od 7% ili cca. 3500 EUR. Nudi idealnu kombinaciju udobnosti i povoljnog položaja na poželjnoj lokaciji.

Ulcinj je prekrasan primorski gradić u južnom dijelu Crne Gore, poznat po dugim pješčanim plažama, bogatoj povijesti i kulturnim spomenicima. Grad nudi širok izbor sportsko-rekreativnih aktivnosti, od jedrenja i surfanja, preko pješačkih tura do posjeta povijesnim spomenicima. Ulcinj je idealna destinacija za one koji traže mirno mjesto za život ili atraktivnu priliku za ulaganje.

Ako tražite nekretninu u ovom prelijepom dijelu Crne Gore, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Specijalizirani smo za tržište nekretnina u ovom području i rado ćemo vas savjetovati i pomoći da pronađete idealan dom ili priliku za ulaganje. Ovdje smo da vam pružimo profesionalnu uslugu i osiguramo da cijeli proces kupovine prođe glatko i bezbrižno.

Ne propustite ovu izvrsnu priliku i zakažite obilazak stana već danas!

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
24 m2
Korisna površina
24 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00