Studio u Bella Bay Resort Hurghada, odlična lokacija, rate, Egipat

Hurghada, Egipat – ID 13508
112,600 €
Područje 60 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/3
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi projekt u Egiptu! Prodaja na rate. Zanimljivi planovi plaćanja.

Bella Bay Resort Hurghada raskošno je odredište uz plažu smješteno duž živahne turističke šetnice u Hurghadi. S 300 ekskluzivnih jedinica raspoređenih na 19.000 m2 u našem resortu, stvaramo privatno i intimno iskustvo za sve naše vlasnike.

Uživajte u nizu sadržaja svjetske klase uključujući privatnu plažu, bazen, vodeni park, komercijalnu zonu, spa i restoran. Bilo da tražite opuštanje uz more, uzbudljive vodene aktivnosti ili luksuzne spa tretmane, tražite li romantični bijeg, obiteljski odmor ili solo odmor, Bella Bay Resort dizajniran je da zadovolji sve vaše želje.

Betonska garsonijera površine 60m2 nalazi se u prizemlju i pruža pogled na more.

Uronite u ultimativno utočište na plaži u Bella Bay Resortu, gdje možete uživati na vrhunskoj lokaciji, privatnom pristupu plaži i prekrasnom pogledu na more. Osigurajte vlastitu nekretninu uz moguće rate i uronite u raskoš živahne šetnice u Hurghadi.

Lokacija odmarališta Bella Bay:

Smješten na užurbanom turističkom šetalištu u Hurghadi, Bella Bay Beach Resort nudi sigurno i mirno okruženje koje osigurava da su sve vaše potrebe nadomak udaljenosti.

Turističko šetalište živahno je područje poznato po brojnim aktivnostima za slobodno vrijeme, što ga čini popularnim među lokalnim stanovništvom i turistima.

Uživajte u blaženim danima na plaži okupanoj suncem, ležernim vožnjama biciklom s prekrasnim pogledom na more i mnoštvom trgovina i restorana.

Od osnovnih sadržaja do luksuznih sadržaja, sve što želite je nadohvat ruke - supermarketi, ljekarne, banke, škole, teretane, bolnice i više.

Bella bay beach resort nalazi se samo 15 minuta vožnje od Sahl Hasheesha, 15 minuta vožnje od luke, 10 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Hurghada i 20 minuta vožnje od El Gouna.

Statusi projekata i mogućnosti plaćanja:

Shvaćamo da svaki gost ima jedinstvene preferencije, zbog čega nudimo različite planove plaćanja koji odgovaraju vašim potrebama i proračunu. Naš projekt je trenutno 80% spreman. Nakon što budu dovršene, jedinice će biti isporučene potpuno dovršene u roku od dvije godine, što će vam omogućiti da se uselite i odmah počnete uživati u luksuznom stilu života Bella Bay Resorta.

Naš projekt registriran je temeljem zelenog ugovora. Zeleni ugovor jamči nepovredivost vlasništva od strane države i potvrđuje da se imovina navedena u njemu i njezin sadašnji vlasnik nalaze u jedinstvenom državnom registru nekretnina u Egiptu.

*Oprema i sadržaji Bella Bay Resort Hurghada:

• Privatna pješčana plaža

• Bazeni

• Vodeni park

• Toplice

• Poslovni i prodajni prostori

• Dizala

• Hotelski apartmani

• Sigurnost 24/7

• Parkiralište

Ulaganje u Bella Bay:

Kada razmišljate o ulaganju u nekretnine, dva ključna čimbenika igraju značajnu ulogu u osiguravanju visokog povrata: lokacija nekretnine i njezino financiranje. "Bella Bay Beach Resort" predstavlja uvjerljivu priliku za sigurno ulaganje na tržištu nekretnina u Hurghadi. Odlična lokacija resorta na turističkom šetalištu u Hurghadi u kombinaciji s njegovim impresivnim sadržajima kao što su privatna plaža, bazeni, vodeni park, spa, restoran, zelenilo i komercijalna zona čine ga idealnim izborom kako za cijenjenu imovinu tako i za unosnu. prihod od najma.

Nudeći fleksibilan plan plaćanja koji vam omogućuje da svoju nekretninu platite do 4 godine, "Bella Bay Beach Resort" predstavlja atraktivnu investicijsku priliku. Ovaj pristup vam omogućuje da uživate u visokom povratu ulaganja preusmjeravanjem sredstava koja bi inače bila potrošena na hotele i najam za odmor u vlasništvo nekretnina za odmor. Osim toga, nekretnina može poslužiti kao sredstvo za stvaranje prihoda putem najma do kraja godine.

Osim toga, odlučite li živjeti u nekretnini, možete očekivati zajamčeno povećanje njezine vrijednosti. To je zbog izvrsne lokacije i niza pogodnosti koje odmaralište nudi.”

Za više informacija nazovite brokera!

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje. 

Tim MNM

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
1
Broj katova
3
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
60 m2
Korisna površina
48 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00