Sunčan i prostran stan na prvom katu, 76,12 m², Mocire, Zadar

Zadar, Mocire, Hrvatska – ID 14411
165,000 €
Područje 78 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 963 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju svijetao i prostran stan neto korisne površine 76,12 m² u mirnom i traženom naselju Mocire u gradu Zadru. Ovaj stan na prvom katu ima idealan raspored koji uključuje hodnik, kupaonicu, spavaću sobu, kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak. Zanimljivost su tri terase, od kojih je jedna natkrivena, što nudi obilje prostora za opuštanje vani i pogled na okolicu.

Apartman je udaljen 400 m od mora i 1,7 km od centra grada, što osigurava lak pristup plažama i gradskim znamenitostima. Nalazi se u mirnom okruženju, okruženo zelenilom, a istovremeno u blizini svih potrebnih sadržaja za ugodan život, poput trgovina, škola, restorana i sportskih sadržaja.

Stan je nenamješten, što vam omogućuje da prilagodite interijer prema vlastitim zamislima. 2022. godine obnovljene su vodovodne i strujne instalacije u kuhinji i kupaonici, a 2023. godine postavljena je nova PVC stolarija sa sjenilima kako bi se osigurala bolja izolacija i udobnost. Podovi su obloženi kvalitetnim pločicama i laminatom, a protuprovalna ulazna vrata pružaju maksimalnu zaštitu. Stan ima i dimnjak koji omogućava grijanje na kamin ili peć.

Zadar je jedan od najljepših i turistički najatraktivnijih gradova na hrvatskoj obali Jadranskog mora. Stan na lokaciji Mocire idealan je za one koji traže miran život u blizini centra grada i plaža. Ovaj stan nudi izvrsnu priliku kako za stalni život tako i za investiciju uz mogućnost iznajmljivanja turistima tijekom sezone. Zahvaljujući blizini sportskih sadržaja i plaža, lokacija je idealna za obitelji s djecom i aktivne pojedince.

Mocire su mirno naselje idealno za obiteljski život. Blizina šljunčanih plaža, koje su opremljene zabavnim i rekreacijskim sadržajima, čini ovo područje privlačnim za ljubitelje primorskog života. Sportski tereni u blizini pružaju mogućnost aktivnog provođenja slobodnog vremena, a blizina centra Zadra i povijesnog Poluotoka čini ovu četvrt odličnim izborom za mlade obitelji i pojedince. Zadar nudi ne samo prekrasno okruženje za život, već i bogatu povijest i kulturu, što ga čini jedinstvenim mjestom za život.

Uz Mojenemovitostumore nudimo Vam profesionalan i individualan pristup pronalasku nekretnine koja ispunjava sve Vaše snove. Specijalizirani smo za prodaju nekretnina u Zadru i drugim atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj. Bilo da tražite obiteljsku kuću, stan na moru ili priliku za investiciju, spremni smo Vam pružiti potpunu podršku tijekom cijelog procesa kupnje.

Ako ste zainteresirani za ovaj stan u Mocirama, ili ako tražite drugu nekretninu po mjeri, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Pomoći ćemo vam pronaći idealan dom ili investiciju koja zadovoljava vaše zahtjeve!

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
78 m2
Korisna površina
76.12 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00