Udoban stan sa terasom u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13734
62,028 €
Područje 34 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 362 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju udoban jednosoban stan ukupne površine 34,46 m². Ovaj stan se nalazi na 2. spratu četverospratne zgrade od cigle u centru Ulcinja. Zgrada je u dobrom stanju i stan je potpuno opremljen te je odmah useljiv od 30.09.2024.

Stan je praktičnog rasporeda i uključuje dnevni boravak s kuhinjom i kupaonicu. Tu je i terasa na kojoj možete uživati u jutarnjoj kavi s pogledom na okolni grad. Stan ima grijanje na struju i internet. Naravno, tu je i priključak na javnu kanalizaciju i struju od 230V.

Kuća se nalazi na mirnom, a istovremeno lako dostupnom mjestu u centru naselja. U neposrednoj blizini nalazi se mreža trgovina i servisa što osigurava ugodan svakodnevni život. Za ljubitelje kupanja, more je udaljeno 1900 metara. Stan se nalazi na vrlo poželjnoj lokaciji, koja je idealna za cjelogodišnji život.

Jedna od glavnih prednosti ovog stana je garantirani godišnji prinos od 7%, što odgovara cca. 4500 EUR. Ovaj prinos čini nekretninu atraktivnom prilikom za ulaganje.

Ulcinj je povijesni grad smješten u najjužnijem dijelu Crne Gore na obali Jadranskog mora. Poznato je po dugim pješčanim plažama, čistom moru i bogatoj kulturnoj povijesti. Grad nudi široku paletu slobodnih aktivnosti, uključujući vodene sportove, šetnje promenadom, posjete povijesnim spomenicima i lokalnim restoranima s ukusnom mediteranskom hranom. Ulcinj je idealno mjesto za opuštanje i aktivan odmor.

Ako tražite idealnu nekretninu u Ulcinju ili drugim dijelovima Crne Gore, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu koja ispunjava sve vaše zahtjeve za ugodan i moderan život u blizini mora.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
34 m2
Korisna površina
34 m2
Terasa
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00