Veličanstvene 2 sobe s pogledom na more, prvi red, uvala Selena

Hurghada , Egipat – ID 14154
69,500 €
Područje 64 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se ovaj udoban stan, ukupne površine 64 m2, nalazi se na trećem spratu u Selena Bay Resort Hurghada.

Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, jedne kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom te prekrasne terase. Terasa ima prekrasan pogled na more, a posjed također uključuje pristup bazenu i privatnoj plaži, oboje unutar pješačke udaljenosti.

Apartman je pogodan za ljubitelje mira, luksuza, privatnosti i opuštanja.

Ovaj ugodan apartman namješten je modernim namještajem te je opremljen TV-om, hladnjakom, štednjakom, perilicom rublja, mikrovalnom pećnicom, bojlerom i klimom.

Selena Bay nudi izvrsne apartmane i vile s pogledom na čarobno plavetnilo Crvenog mora, vrhunsku udobnost i luksuz, ovo ljetovalište na obali dalo je Crvenom moru novi brend izvrsnosti, kombinirajući drevnu baštinu i moderne arhitektonske dizajne, što ga čini jednim od najtraženijih ljetovališta na Crvenom moru.

Selena Bay jedno je od najboljih odmarališta na tržištu nekretnina u Hurghadi.

Posjedujući nekretninu u Selena Bayu, imat ćete pristup nizu pogodnosti i sadržaja za udoban i ugodan boravak, kao što su:

- Bazeni

- Bar uz bazen

- Privatna plaža

- Restoran na plaži

- Kite surfanje

- Ronjenje i snorkeling

- Jahanje konja

- Priredbe i vjenčanja

- Amfiteatar

Ulaganje u Selena Bay:

Najvažniji čimbenici ulaganja u nekretnine i visokog povrata ulaganja su lokacija i financiranje vaše nekretnine.

Posjedovanje nekretnine spremne za useljenje u Selena Bayu “jednom od najpoželjnijih odmarališta u gradu za iznajmljivanje” savršen je izbor, možete se useliti u stan uz zajamčeno povećanje vrijednosti ili ga koristiti kao prihod- stvaranje ulaganja iznajmljivanjem uz zajamčenu visoku cijenu najma koja daje visok postotak njegove vrijednosti godišnje.

Nekretnine Selena Bay nalaze se na vrhu popisa najstabilnijih ulaganja na tržištu nekretnina u Hurghadi, menadžment Selena Bay nudi usluge iznajmljivanja nekretnina vlasnicima kako bi osigurali nesmetani i zajamčeni prihod od vaše nekretnine.

Mjesto:

Selena Bay udaljen je samo 5 minuta od El Gouna, 15 minuta od međunarodne zračne luke Hurghada i 20 minuta od centra Hurghade i turističkog šetališta Hurghade.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
64 m2
Korisna površina
50 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00