1 soba na odličnoj lokaciji, veliki kompleks, pogodan za iznajmljivanje, blizu plaže, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14658
43,500 €
Područje 35 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/5
More 550 m
Naknada za uslugu 8 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju udoban i funkcionalan 1-sobni stan ukupne površine 35,97 m² u kompleksu Sunlight koji se nalazi u sjevernom dijelu popularnog ljetovališta Sunčana obala. Ovaj stan je idealna investicija za ljetni boravak, cjelogodišnji život ili kao nekretnina za iznajmljivanje koja će osigurati stabilan prihod.

Glavni parametri stana:

Raspored prostorija: prostrana soba s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica s wc-om, predsoblje i terasa s pogledom na bazen i unutarnji dio kompleksa.

Ukupna površina: 35,97 m² (korisna površina: 33,22 m²).

Orijentacija: jug, što osigurava obilje svjetla i sunca tijekom cijelog dana.

Kat: 2. kat od 4.

Pogled: slikovit pogled na unutarnji dio kompleksa s bazenom.

Opremljenost: Stan se prodaje kompletno namješten, uključujući namještaj, kuhinjske elemente i klimu.

Udaljenost od plaže: samo 684 metara, što znači jednostavan i brz pristup prekrasnoj pješčanoj plaži.

Godišnja naknada za upravljanje nekretninom: 8 EUR/m².

Status: Nekretnina je odmah useljiva i ima važeći Akt 16 što znači potpunu suglasnost i uporabnu dozvolu.

O kompleksu Sunlight na Sunčanoj obali

Kompleks Sunlight moderan je rezidencijalni projekt smješten u mirnom dijelu Sunčane obale, idealan za obitelji s djecom i one koji traže mirno okruženje za odmor. Kompleks nudi vlastiti bazen, vrt s prostorima za opuštanje, zaštitarsku službu i održavanje, što osigurava udoban i siguran život.

O odmaralištu Sunčana obala

Sunny Beach je najveće i najpoznatije hotelsko odmaralište na bugarskoj obali Crnog mora, smješteno otprilike 30 km sjeverno od Burgasa. Ovo popularno turističko mjesto poznato je po 8 km dugoj pješčanoj plaži sa sitnim zlatnim pijeskom i postupnim ulaskom u more, što je idealno za obitelji s djecom i starije osobe. Naselje nudi bogatu ponudu zabavnih, sportskih i kulturnih programa.

Na Sunčanoj obali pronaći ćete živahnu šetnicu koja se proteže gotovo cijelom dužinom plaže i kojom se nižu brojni kafići, restorani, trgovine i štandovi sa suvenirima. Područje je poznato po širokoj ponudi vodenih sportova i zabavnih sadržaja. U ljetovalištu se tijekom ljeta održavaju razni festivali, koncerti i druga kulturna događanja.

Prijevoz oko odmarališta osiguran je turističkim vlakovima i redovnim autobusnim linijama koje povezuju Sunčev breg s obližnjim gradovima kao što su Nesebar, Ravda ili Burgas.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali, uključujući lokacije kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druge. Pružamo cjelovitu uslugu kupnje, najma i upravljanja nekretninama, uključujući i postprodajne usluge. S nama možete biti sigurni da će vaša investicija biti sigurna i isplativa.

Naša suradnja ne završava kupnjom nekretnine - naprotiv, postajemo Vaši dugoročni partneri i brinemo o svim poslovima vezanim uz nekretnine.

Zašto kupiti nekretninu na Sunčanoj obali?

Ulaganje u nekretnine na Sunčanoj obali isplativo je zbog velike turističke potražnje, lijepih plaža i atraktivne lokacije. Područje je idealno za ljetni odmor, cjelogodišnji život ili kao investicijska nekretnina s mogućnošću stabilnog prihoda od najma. Grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCO-a, nalazi se u neposrednoj blizini, što povećava atraktivnost cijelog područja.

Ako tražite udoban stan na Sunčanoj obali za vlastiti život, rekreaciju ili kao priliku za ulaganje, slobodno nas kontaktirajte! Rado ćemo Vam pružiti više informacija i organizirati razgledavanje ovog izuzetnog stana.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
35 m2
Korisna površina
33.22 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
70 m
Liječnik
750 m
Kafić
140 m
Restoran
50 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
610 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00