2 sobe sa pogledom na bazen, vrhunski kompleks Sun Wave, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14778
118,000 €
Područje 64 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/6
More 100 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Predstavljamo vam moderan 2-sobni stan ukupne površine 64 m², koji se nalazi na 1. katu šestospratnog privatnog kompleksa Sun Wave u popularnom ljetovalištu Sveti Vlas. Ovaj apartman sadrži dnevni boravak s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s pogledom na bazen. Kompleks je idealno smješten samo 100 metara od mora, što ga čini savršenim izborom za one koji traže udobnost i blizinu plaže.

Oprema i infrastruktura kompleksa Sun Wave:

Kompleks Sun Wave opremljen je svime što je potrebno za ugodan život i odmor:

2 bazena za odrasle sa zonom za opuštanje

2 dječja bazena

Igralište

Parkiralište

24-satno osiguranje

Zelene površine za odmor

Parkiralište

Kompleks je na pješačkoj udaljenosti od brojnih restorana, supermarketa, mjenjačnica i zabavnih sadržaja za djecu i odrasle. Godišnja naknada za održavanje iznosi 10€/m².

Prednosti kupovine apartmana na moru u Svetom Vlasu

Sveti Vlas je popularno odredište zahvaljujući mirnoj atmosferi i izvrsnim uvjetima za obitelji i pojedince koji traže odmor u prirodi i blizinu plaže. Lokacija nudi čiste plaže s postupnim ulazom u more, manje turističkog prometa od susjednog ljetovališta Sunčana obala i mogućnost šetnje okolnim planinama Stare planine.

O položaju Svetog Vlasa

Sveti Vlas se nalazi samo 4 km od užurbane Sunčane plaže i 13 km od povijesnog grada Nesebara, poznatog po svojim spomenicima i kulturi. Ovo ljetovalište krasi jedinstvena kombinacija planinskog zraka i morske klime, što osigurava idealne uvjete za cjelogodišnji život i odmor. Sveti Vlas je pogodan za one koji traže miran odmor, a nudi i izvrsne sadržaje za obitelji s djecom.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Specijalisti smo za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na popularnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Aheloy, Pomorie i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje nekretninama, pomoć pri kupnji i najmu te postprodajne usluge. Na nas se možete osloniti od početka do kraja – naš odnos ne prestaje kupnjom, već tek počinje.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je popularno odredište za ulaganje u nekretnine zbog niskih cijena, stabilnog gospodarstva i rastućeg turizma. Odmarališta poput Svetog Vlasa nude veliki potencijal za prihod od najma i idealna su za one koji žele posjedovati nekretninu uz more.

Kat
1
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
64 m2
Korisna površina
56.32 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
190 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00