2 sobe sa pogledom na more, u kući bez naknade za održavanje, blizu plaže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14725
56,500 €
Područje 48 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 400 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prekrasan 2-sobni stan površine 48 m² na četvrtom katu od pet u stambenoj zgradi u Svetom Vlasu, Bugarska, s pogledom na more. Ovaj prostrani apartman sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona s pogledom na more.

Nekretnina bez naknade za održavanje!

Uložite u ovaj izniman stan i iskoristite sjajnu priliku za posjedovanje nekretnine na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Bugarskoj. Sveti Vlas je popularna destinacija ne samo za turiste, već i za investitore. Svojim mirnim karakterom, izvrsnom infrastrukturom i atraktivnim okruženjem, idealno je za odmor i dugotrajno stanovanje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MOŘE nudimo širok izbor provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam pronaći odgovarajuću investiciju koja neće izgubiti na vrijednosti te ćemo vam osigurati kompletno upravljanje nekretninom, uključujući i postprodajne usluge. Kod nas možete računati na profesionalan i osobni pristup. Naša suradnja ne završava kupnjom, već tu i počinje.

Zašto investirati u Sveti Vlas? Ovo primorsko odmaralište spaja ljubaznost lokalnog stanovništva sa slikovitim okruženjem planina i mora. Nudi mirniju alternativu užurbanoj Sunshine Coastu i idealan je za one koji traže sklad s prirodom i kvalitetno opuštanje. Plaže su mirne i manje napučene, što uz kombinaciju planinskog zraka i morske klime stvara zdrave uvjete za život. Luka Marina Dinevi daje lokaciji ekskluzivnost i moderne sadržaje.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
48 m2
Korisna površina
42.24 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00