3 sobe sa pogledom na more sa svakog prozora, kompleks Akrotiria, Nesebar

Nesebar, Bugarska – ID 14635
280,000 €
Područje 122 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/5
More 20 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam prelep trosoban stan ukupne površine 122 m², koji se nalazi na 3. spratu kompleksa Akrotiria Beach u Nesebaru. Sa svakog prozora ovog prostranog apartmana možete uživati u prekrasnom pogledu na more, što ga čini idealnim mjestom za opuštanje i opuštanje. Godišnja naknada za održavanje je 10 EUR/m².

Izuzetan položaj i sadržaji kompleksa:

Kompleks Akrotiria Beach nalazi se u blizini popularnih plaža Nesebar South Beach i Aurelia Beach, omogućavajući lak pristup moru.

U kompleksu je osiguran parking i video nadzor, što osigurava sigurnost i udobnost stanara.

Za goste i vlasnike svakodnevno se može poslužiti švedski stol za doručak i kontinentalni doručak.

Zabava i aktivnosti u okolici: Lokacija pruža izvrsne mogućnosti za ljubitelje aktivnog načina života. U blizini je moguće uživati u ronjenju, ronjenju i ribolovu. Ako ste zainteresirani za druge aktivnosti, preporučamo posjet vodenom parku Action koji je udaljen samo 8,1 km.

Izvrsna prometna dostupnost: kompleks Akrotiria Beach nalazi se 2,2 km od glavne plaže u Ravdi i samo 26 km od međunarodne zračne luke Burgas. Radi Vaše udobnosti, smještaj nudi i plaćeni prijevoz do zračne luke, što ćete cijeniti na putovanju.

Nesebar je jedan od najljepših i povijesno najznačajnijih gradova na bugarskoj obali Crnog mora, uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Stari grad Nesebar, sa svojim uskim kamenim ulicama, slikovitim kućama i povijesnim spomenicima, idealno je mjesto za šetnju i otkrivanje bogate povijesti Bugarske.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE? Nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju prema vašim zahtjevima i osigurati da vaš novac ne izgubi svoju vrijednost. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine i pružamo kompletnu uslugu za kupnju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama. Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž, tako da se možete osloniti na nas u svakom pogledu. Naša suradnja ne prestaje kupnjom, već tek počinje.

Tražite idealno mjesto uz more? Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći nekretninu koja će ostvariti Vaše snove!

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
122 m2
Korisna površina
107.36 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00