Apartman u Sunny Side Spa & Conference - Bečići, Crna Gora

Becici, Crna Gora – ID 12546
169,153 €
Područje 49 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Sunny Side Spa & Conference je jedinstveni kompleks u Bečićima, Crna Gora, koji predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku, koju karakterizira luksuzan životni stil, širok raspon sadržaja i određeni potencijal za uvažavanje u budućnosti. Uz izvrsnu lokaciju, izniman dizajn i kvalitetu gradnje, kao i infrastrukturu koja uključuje tri recepcije, dva vanjska bazena i jedan unutarnji bazen, dvije teretane, dvije turske kupelji, dvije finske saune, sobu za masažu, praonicu rublja, konferencijsku dvoranu kapaciteta 50 osoba. ljudi, coworking prostor i dječja igraonica, ovaj kompleks nudi životni stil neusporedive sofisticiranosti usred zapanjujuće ljepote jadranske obale, kao i mogućnost najma tijekom cijele godine, osiguravajući veći povrat ulaganja.

Naš kompleks je odraz talijanske kreativnosti, crnogorskog krajolika s modernim pogodnostima, mirisom prirode i okusom Jadrana. Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side rezultat je pažljivog odabira lokacije - oko 600 metara od mora, s prekrasnim pogledom na more s jedne strane i prekrasan planinski krajolik s druge strane. Ovdje se spaja planinski i morski zrak, što klimu čini ne samo ugodnom, već i zdravom. Pomno odabrana lokacija projekta idealna je za odmor, jer je sve na pješačkoj udaljenosti: od kompleksa do plaže za 5 minuta, a do restorana, trgovina i ljekarni za 10 minuta.

Smještaj u ovom stambenom kompleksu usporediv je sa smještajem u hotelu s pet zvjezdica. Osoblje je stalno prisutno u kompleksu; osigurava čiste ručnike, čisti saunu i bazen, održava teretanu čistom. Osim toga, postoje pravila ponašanja u kompleksu, prema kojima stanari moraju poštovati tišinu noću. Zabave uz bazen i drugi neugodni trenuci koji bi mogli ugroziti udobnost ostalih stanara su isključeni.

Također nudimo mogućnost kupnje skladišnog prostora i parkirnog mjesta u podzemnoj garaži.

Resort nudi sve uvjete za Vašu udobnost, a to su:

- Tri recepcije rade 24/7

- Dva vanjska bazena

- Wellness centar sa finskom saunom i turskom kupelji

- SPA kompleks sa zatvorenim bazenom, turskom kupelji, finskom saunom i sobom za masažu

- Dvije teretane sa spravama za kardio treninge i treninge snage

- Multifunkcionalna dvorana za konferencije/sastanke

- Igralište za djecu

Ono što je jedinstveno i rijetko na crnogorskom tržištu je infrastruktura koju kompleks nudi svojim vlasnicima, kao i concierge služba koja će parkirati vaše vozilo, pomoći oko paketa sa marketa, održavati sigurnost i čistoću nekretnine, kako bi vaš boravak ili boravak vaših gostiju je ono što je najpovoljnije.

Bečići su slikovito mjesto na jadranskoj obali Crne Gore, poznato po svojoj dugoj pješčanoj plaži, koja se smatra jednom od najboljih u Europi. Ovo odmaralište nudi obilje mogućnosti za rekreaciju, uključujući vodene sportove, odlične restorane, kafiće i trgovine. Blizina povijesnog grada Budve dodaje dodatnu privlačnost s bogatom kulturnom baštinom i noćnim životom. Bečići su idealno mjesto za one koji traže mirno okruženje sa pogledom na more, a istovremeno žele biti blizu gradskih sadržaja.

Naša agencija za nekretnine nudi Vam stručnu pomoć u pronalasku idealne nekretnine prema Vašim zahtjevima. Bilo da tražite stan s pogledom na more, luksuznu vilu ili priliku za ulaganje, mi smo tu da vam pomognemo pronaći pravu nekretninu za ispunjenje svih vaših snova. Kontaktirajte nas za individualne konzultacije i rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije i podršku pri odabiru i kupnji Vaše nekretnine.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
49 m2
Korisna površina
47 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00