Građevinsko zemljište s pogledom na more u Starigradu ispod Velebita

Starigrad, Hrvatska – ID 14526
95,000 €
Područje 485 m2
More 350 m
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju atraktivno građevinsko zemljište od 485 m² u mjestu Starigrad, smješteno ispod veličanstvenog planinskog masiva Velebita s prekrasnim pogledom na more. Za ovo zemljište je već izdana građevinska dozvola za izgradnju luksuzne vile sa bazenom, što znači da se sa gradnjom može krenuti odmah.

Sve naknade vezane uz projekt vile uključene su u cijenu, što će uvelike olakšati cijeli proces izgradnje.

Zemljište je pravilnog oblika s okvirnim dimenzijama 15 m širine i 30 m dužine, što osigurava dovoljno prostora za realizaciju vile i bazena. Priključci struje i vode su u neposrednoj blizini nekretnine, udaljeni su cca 100 metara, a do nekretnine vodi asfaltni pristupni put.

Udaljenost od mora je samo 350 metara, a centar Starigrada 900 metara.

Zahvaljujući južnoj orijentaciji, zemljište je dobro osunčano i pruža idealne uvjete za izgradnju nekretnine s pogledom na Jadran.

Ovo zemljište predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za izgradnju luksuzne vile koju možete koristiti za rekreaciju ili kao ulaganje u turističko iznajmljivanje. Blizina Velebita i Jadranskog mora čini ovo područje idealnim za ljubitelje prirode, planinarenja, planinarenja i sportova na vodi. S vilom izgrađenom na ovoj parceli, imat ćete izuzetan pogled na more i priliku uživati u opuštanju u mirnom dijelu grada, sa svim važnim sadržajima nadohvat ruke.

Starigrad je slikoviti gradić smješten na obali Jadranskog mora, okružen prekrasnom prirodom Nacionalnog parka Paklenica i planinskog lanca Velebit. Ova lokacija nudi kombinaciju kristalno čistog mora, plaža i mogućnosti za aktivno opuštanje poput planinarenja, planinarenja ili raftinga na rijeci Zrmanji. Zahvaljujući svom položaju uz more i pod planinama, Starigrad je tražena destinacija za one željne mira, opuštanja, a istovremeno dobru dostupnost prirodnim i turističkim znamenitostima.

Hrvatska je popularno odredište za kupnju nekretnina uz more, zahvaljujući stabilnom tržištu nekretnina i prekrasnim obalnim područjima. Hrvatska nudi široku paletu kulturnih spomenika, prirodnih ljepota i mogućnosti za aktivnu i pasivnu rekreaciju, što je čini idealnim mjestom kako za stalni boravak tako i za investicijske projekte.

Naša agencija Mojenemovitostumore pružit će vam kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine i nekretnine za odmor uz more te nudimo stručne savjete i podršku tijekom cijelog procesa. Pomoći ćemo vam ne samo u odabiru nekretnine, već iu pravnim uslugama i prijenosu vlasništva.

Kontaktirajte nas za više informacija i dogovor o razgledavanju ove ekskluzivne nekretnine u Starigradu već danas

Pogled na more
YES
Područje
485 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00