Kuća sa velikom okućnicom u Kavarni, top cijena, blizina mora

Kavarna, Bugarska – ID 14824
58,000 €
Područje 1200 m2
Izgled 1+1
More 1 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju jednokatnicu na mirnoj lokaciji, nedaleko od centra Kavarne. Plaža grada Kavarne udaljena je cca 1,2 km (10 min hoda). Kuća ima izgrađenu površinu od 40 m², a rasporedom se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog dijela, čajne kuhinje i kupaonice s wc-om. Komunalna opskrba vodom, strujom, plinom i otpadom je riješena septičkom jamom.

Parcela od 1200 m² pažljivo je održavana i nudi prekrasan vrt s voćkama, malim vinogradom i velikim staklenikom. Vrt ima i vlastiti bunar dubine 30 m, koji omogućava samostalno navodnjavanje. Cijela parcela je ograđena što osigurava maksimalnu privatnost i sigurnost.

Ova nekretnina je idealna za uzgajivače voća i povrća ili male stočare. Zahvaljujući svom položaju nudi mirno okruženje u blizini svih potrebnih sadržaja. Veliki potencijal za rekreaciju ili trajno stanovanje.

Zašto kupiti nekretninu uz more uz MOJE IMANJE UZ MORE?

Sa sjedištem u Bugarskoj, naša tvrtka specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama na atraktivnoj bugarskoj obali na popularnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druga. Uz dugogodišnje iskustvo i bogatu ponudu provjerenih nekretnina, pružamo cjelovite usluge od odabira nekretnine, preko upravljanja njome, do postprodajne usluge. Naš odnos s klijentima ne završava prodajom, već se nastavlja vrhunskom uslugom.

Kafić - odlična prilika za ulaganje

Kavarna je slikoviti gradić na sjevernoj obali Bugarske, poznat po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i mirnom okruženju. Idealan je za obitelji s djecom ili one željne odmora daleko od gužve turističkih područja. Osim toga, Kavarna nudi bogat kulturni život s brojnim festivalima i događanjima koja daju živu atmosferu gradu. U blizini ćete pronaći restorane, kafiće i mogućnosti za aktivnosti u slobodno vrijeme.

Zašto investirati u nekretnine uz more u Bugarskoj?

Bugarska brzo postaje atraktivna destinacija za ulaganje u nekretnine zbog niskih troškova života, povoljne klime i infrastrukture koja se stalno razvija. Ulaganje u nekretninu uz more nije samo dobra prilika za vrednovanje vašeg novca, već i idealan izbor za one koji žele uživati u ljepoti Crnog mora tijekom cijele godine.

O gradu Kavarni

Kavarna je lučki grad na stjenovitoj sjevernoj obali Bugarske s oko 12 000 stanovnika. Grad je poznat kao "rock prijestolnica Bugarske" i svake godine ugošćuje poznate rock bendove. Povijesni muzej Kavarne nudi fascinantne izložbe koje uključuju artefakte iz 5.-6. stoljeća nove ere i bilježe bogatu povijest od tračkih plemena do Prabulhara.

Kafić se može pohvaliti kompletnim gradskim sadržajima uključujući škole, vrtiće, bolnice, trgovine, restorane i kafiće. Gradska plaža je uređena, au blizini se nalaze prirodna blaga kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka i drugi. U okolici se nalaze i ljekoviti topli izvori i blatne kupke s blagotvornim djelovanjem na mišićno-koštani sustav.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o kupnji nekretnina u Bugarskoj, uključujući mogućnosti ulaganja u Kavarnu, kontaktirajte našu tvrtku MOJE IMANJE UZ MORE još danas. Rado ćemo Vam pomoći pronaći Vašu nekretninu iz snova uz more!

Ovaj revidirani tekst trebao bi više privući potencijalne kupce nekretnina u Kavarni i općenito u Bugarskoj, au isto vrijeme sadržavati važne ključne riječi za bolju vidljivost u tražilicama.

Broj katova
1
Izgled
1+1
Područje
1200 m2
Zaplet
1200 m2
Korisna površina
40 m2
Izgrađeno područje
40 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00