Kuća u blizini mora i usluga, Mogilište

Mogilishte, Bugarska – ID 14660
37,000 €
Područje 1079 m2
Izgled Netipično
More 10 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju obiteljsku kuću u selu Mogilište, Bugarska.

Ova nekretnina se sastoji od glavne kuće sa stambenom površinom od 63 m², skladišta od 52 m², gospodarske zgrade od 35 m² i prostrane parcele od 1079 m². Kuća je pogodna za rekonstrukciju, a krovište je renovirano prije 4 godine. Kuća ima predsoblje i četiri sobe, vanjski wc i uređenu okućnicu sa dvije pomoćne zgrade. Imanje je priključeno na opću struju i vodu te ima vlastitu septičku jamu.

Položaj i prednosti naselja Mogilište:

Naselje Mogilište nalazi se samo 5 kilometara od mjesta Kavarna i 10 kilometara od najbliže plaže. To je mirno selo s oko 60 stalnih stanovnika, među kojima su i Bugari i stranci, uključujući nekoliko čeških obitelji. U mjestu postoji mala trgovina i dobra prometna dostupnost zahvaljujući dobroj glavnoj cesti.

Kafić - popularna lokacija za investicije:

Grad Kavarna nalazi se na sjevernoj obali Crnog mora i ima oko 12.000 stanovnika. Poznato je po bogatoj povijesti, stjenovitoj obali i slikovitim plažama. Kavarnu nazivaju i "rock prijestolnicom Bugarske" jer se svakog ljeta održavaju glazbeni festivali na kojima sudjeluju svjetski poznati bendovi. U gradu ćete pronaći sve potrebne sadržaje - trgovine, restorane, kafiće, škole, bolnice i prekrasnu gradsku plažu. Važne turističke atrakcije u okolici uključuju rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnoge druge. U blizini se nalaze i prirodni ljekoviti izvori vode i blatne kupke koje dokazano blagotvorno djeluju na koštano-mišićni sustav.

Zašto investirati u nekretnine MOJE MREŽE UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za nekretnine na bugarskoj obali i nudimo širok izbor provjerenih nekretnina na lokacijama kao što su Kavarna, Balchik, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i više. Naše usluge uključuju kompletan proces kupnje, upravljanje imovinom i usluge nakon prodaje. Naš cilj je pomoći vam da pronađete nekretninu koja ispunjava vaša očekivanja, a istodobno osiguravamo dugoročnu vrijednost vaše investicije. Kao lokalna agencija za nekretnine, u Bugarskoj djelujemo tijekom cijele godine i svojim klijentima nudimo profesionalan i individualan pristup u svim fazama kupnje.

Broj katova
1
Izgled
Netipično
Područje
1079 m2
Zaplet
1079 m2
Korisna površina
63 m2
Izgrađeno područje
63 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00