Kuća u nizu sa garažom i pogledom na more u Diklu, Zadar

Diklo, Zadar, Hrvatska – ID 14540
255,000 €
Područje 95 m2
Izgled 3+kk
More 170 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu kuću u nizu s pogledom na more, smještenu u povijesnom dijelu Dikla u Zadru, samo 170 metara od mora. Ova kuća se sastoji od prizemlja i dva kata, sa pogledom na more sa drugog kata.

U prizemlju se nalazi garaža, ostava i wc, što nudi obilje skladišnog prostora i praktične namjene.

Prvi kat se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka, jedne spavaće sobe i kupaonice.

Na drugom katu nalazi se još jedna spavaća soba, hodnik i velika terasa sa vanjskim roštiljem, idealna za večernje sjedenje uz pogled na more.

Ukupna stambena površina kuće iznosi 92,54 m².

Kuća je građena od cigle i armiranog betona, s toplinskom izolacijom od stiropora debljine 8 cm.

2022. godine doživjela je adaptaciju koja je uključivala fasadu i oluke. Kuća ima podove od laminata i pločica te PVC stolariju s griljama i mrežama protiv insekata.

Život u blizini mora nudi nebrojene prednosti. Ne samo da ste blizu prekrasne plaže, već možete uživati u svježem morskom zraku i mirnom okruženju. Ova kuća je izvrsna za stalni život, rekreaciju ili kao mogućnost ulaganja u turistički najam. Blizina centra Zadra donosi sve građanske sadržaje i bogatu kulturnu ponudu.

Zadar je živahni grad bogate povijesti, smješten na obali Jadranskog mora. Diklo, dio Zadra, poznato je po svojim vilama, plažama i sportskim sadržajima. Idealno je mjesto za sve one koji traže kombinaciju mirnog života i dobre dostupnosti centru grada gdje se nalaze restorani, kafići i trgovine. Diklo je savršeno za one koji traže miran ljetni boravak, ali i za stalni život.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija za kupnju nekretnina zahvaljujući prekrasnoj obali, povoljnoj klimi i bogatoj kulturnoj baštini. Zadar je posebno atraktivna lokacija koja nudi idealan omjer između mirnog života i urbane sredine. To je idealna lokacija za one koji traže luksuznu nekretninu uz more ili priliku za ulaganje u turističko područje za iznajmljivanje.

Svojim dugogodišnjim iskustvom na području prodaje nekretnina pomoći ćemo Vam pronaći pravu nekretninu upravo prema Vašim željama. Pružamo kompletnu uslugu, uključujući pravne savjete i pomoć pri prometu nekretnina. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine na moru i mogućnosti ulaganja u Hrvatskoj.

Ako ste zainteresirani za ovu kuću, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili razgledavanje.

Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
95 m2
Zaplet
40 m2
Korisna površina
92.54 m2
Lođa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
35 m2
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00