Lijepe 2 sobe u Vila Aria, blizu plaže, niske naknade za održavanje, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14434
81,500 €
Područje 70 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 500 m
Naknada za uslugu 200 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju izuzetan 2-sobni stan površine 70,75 m² u luksuznom kompleksu Vila Aria u Sunny Beachu, Bugarska. Ovaj prostrani stan nalazi se na trećem katu šesterokatnog kompleksa iu privatnom je vlasništvu. Raspored prostorija uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom, udobnu spavaću sobu, modernu kupaonicu s wc-om i balkon s prekrasnim pogledom na bazen.

Stan je idealan za odmah useljenje i nudi savršeno okruženje kako za odmor tako i za dugoročni život.

Sadržaji kompleksa Vila Aria:

Dva vanjska bazena, prostori za opuštanje

Recepcija i lobby bar

Restoran s domaćim i internacionalnim specijalitetima

24/7 zaštitarska služba i sustav kamera za maksimalnu sigurnost

Lijepo uređeno i održavano zelenilo na cijelom prostoru

Posebne parkirne zone za stanare

Idealna lokacija: Kompleks se nalazi samo 500 metara od prekrasne pješčane plaže Sunčane obale, koja je poznata po kilometarskim plažama, čistoći i širokoj ponudi vodenih sportova i aktivnosti. Svi javni sadržaji dostupni su u blizini kompleksa, uključujući škole, vrtiće, medicinske ustanove, supermarkete, trgovine i poštu. Zahvaljujući izvrsnom položaju, Sunčana obala je idealno mjesto za obitelji s djecom, ali i za one koji traže mjesto za aktivan odmor ili opuštanje.

Udoban život: Stan je opremljen modernim telekomunikacijskim sustavom - telefonom, internetom i satelitskom TV. Lokalno grijanje na struju osigurava udobnost tijekom cijele godine. Naknada za održavanje je vrlo povoljna, iznosi samo 200 EUR godišnje.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE? Specijalisti smo za prodaju i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali Crnog mora. Nudimo nenadmašan izbor kvalitetnih nekretnina u destinacijama kao što su Sunčev breg, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorije i druge. Pomoći ćemo vam ne samo pri kupnji, već i pri najmu i kompletnom upravljanju vašom nekretninom. Pružamo usluge nakon prodaje i sveobuhvatnu brigu o vašoj investiciji. Kupnja nekretnine kod nas početak je dugoročne veze na koju se možete osloniti.

Sunčana obala - idealno odredište za odmor i ulaganje Sunčana obala je najveće bugarsko ljetovalište na Crnom moru, samo 30 km od Burgasa. Područje je poznato po plavoj zastavi za čistoću plaža i visoku kvalitetu usluga. Nudi širok raspon slobodnih aktivnosti kao što su sportovi na vodi, biciklizam, mini golf i mnoga mjesta za večernju zabavu. Blizina povijesnog grada Nessebara, koji je UNESCO-va svjetska baština, pridonosi atraktivnosti ove lokacije.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o obilasku ovog jedinstvenog apartmana!

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
70 m2
Korisna površina
62.26 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
160 m
Liječnik
380 m
Kafić
140 m
Restoran
120 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
810 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00