Luksuzna, opremljena i namještena vila s bazenom i dva odvojena stana u Bilicama pokraj Šibenika

Šibenik, Bilice, Hrvatska – ID 14877
649,000 €
Područje 238 m2
Izgled 6+1
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju modernu luksuznu vilu koja se nalazi na mirnom mjestu u Bilicama, nedaleko od grada Šibenika.

Ova atraktivna nekretnina idealna je za one koji traže mirno okruženje, a istovremeno žele biti blizu svih gradskih sadržaja - samo 10 minuta vožnje od centra Šibenika.

Vila je novogradnja modernog dizajna i najviših standarda kvalitete gradnje.

Vila je izgrađena na zemljištu površine 448 m² i nudi dvije nadzemne etaže s mogućnošću lake podjele u dva odvojena stana. Ukupna neto korisna površina vile je 238,22 m². Obuhvaća i podzemnu etažu veličine 35,83 m² u kojoj se nalazi tehnička prostorija i skladište. Nekretnina je u dovršetku i bit će useljiva u studenom 2024.

Prizemlje (stan S1) ima ukupnu korisnu površinu od 134,80 m² i sastoji se od prostranog dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima svoju kupaonicu i garderobu, drugu kupaonicu, vešeraj i predsoblje. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na natkrivenu terasu s električnom pergolom, odakle se izlazi na vanjski bazen veličine 27 m² i uređenu okućnicu s ljetnom kuhinjom i vanjskim tušem.

Prvi kat (stan S2) korisne površine 103,42 m² ima vlastiti ulaz, ali se može povezati s prizemljem unutarnjim stubištem. Ovaj dio vile ima dnevni boravak, kuhinju, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima svoju kupaonicu i garderobu, drugu kupaonicu i izlaz na prostranu terasu s koje se pruža pogled na okolicu.

Vila je opremljena vrhunskim materijalima i tehnologijama za maksimalan komfor. Zidovi su izolirani slojem kamene vune od 10 cm, prozori imaju moderne aluminijske okvire s trostrukim ostakljenjem, električne grilje i pripremu za mreže protiv insekata. Cijela vila je opremljena podnim grijanjem i vodenim hlađenjem pomoću dizalica topline. Tu su i Daikin klima uređaji te fotonaponski paneli od 3,69 kW na krovu. Bazen je opremljen elektrolizom za pročišćavanje vode, hidromasažnim mlaznicama i obložen je Florim keramičkim pločicama koje vodi daju prekrasnu tirkiznu nijansu.

Bilice su slikovito mjesto smješteno u blizini Nacionalnog parka Krka i Prokljanskog jezera koje je povezano s rijekom Krkom i morem. Ova lokacija je idealna za ljubitelje prirode i vodenih sportova. U blizini je mali pristanište za čamce, što ga čini izvrsnim izborom za nautičare. Prometna dostupnost je izvrsna - autocesta je udaljena svega nekoliko minuta vožnje, a međunarodne zračne luke Zadar i Split udaljene su oko 50 km.

Uz Mojenemovitostumore dobivate profesionalne usluge pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Naša ponuda uključuje razne vrste nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more, bilo da tražite investiciju, kuću za odmor ili stalni boravak. Naše stručno poznavanje tržišta nekretnina jamči vam sigurnu i bezbrižnu kupnju nekretnine iz snova.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o obilasku ove luksuzne vile.

Broj katova
3
Izgled
6+1
Područje
238 m2
Zaplet
448 m2
Korisna površina
230 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
100 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00