Moderan dvosobni stan s pogledom na more u novogradnji, Privlaka

Privlaka, Hrvatska – ID 14529
176,000 €
Područje 48 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 120 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan dvosobni stan ukupne površine 48,52 m² koji se nalazi na 1. katu novogradnje sa osam stambenih jedinica u vili sa prekrasnim pogledom na more. Ovaj prostran i praktično raspoređen stan sastoji se od hodnika, spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka koji je povezan s lođom odakle se pruža pogled na more.

Stanu pripada parkirno mjesto ispred zgrade. Zahvaljujući kvalitetnoj izvedbi objekta od termoblokova opeke s termoizolacijskom fasadom debljine 10 cm i podnim grijanjem ova nekretnina je pogodna za cjelogodišnji boravak. Klima uređaj je postavljen iu spavaćoj i dnevnoj sobi. PVC prozori s električnim roletama i komarnicima osiguravaju udobnost i sigurnost, dok su ulazna vrata sigurnosna i protupožarna. Apartman se nalazi 120 m od mora i 2 km od centra Privlake, što ga čini idealnim mjestom kako za stalni boravak tako i za rekreativni boravak. Predviđeno je da stan dobije energetski certifikat A razreda.

Posjedovanje nekretnine uz more u Privlacama nudi jedinstvenu investicijsku priliku. Privlaka je popularno mjesto za opuštajući boravak uz more zahvaljujući čistim plažama, plitkim uvalama i prekrasnom pogledu na okolni krajolik. Ugodna klima, mogućnost jedrenja, surfanja ili planinarenja, sve to čini ovo mjesto idealnim odredištem za ljubitelje sporta i aktivnog odmora.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto smješteno na prekrasnom pješčanom poluotoku, samo 15 minuta vožnje od Zadra iu blizini povijesnog grada Nina. Poznato je po čistom moru i dugim pješčanim plažama koje stvaraju savršene uvjete za miran obiteljski odmor. U gradu ćete pronaći sve sadržaje, uključujući trgovine, restorane, poštu i dom zdravlja. Također je odlično mjesto za one koji se žele baviti vodenim sportovima ili jednostavno uživati u mirnom okruženju mediteranskog života.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj stan ili ako tražite nekretninu po vlastitoj zamisli, slobodno nas kontaktirajte. Mojenemovitostumore pomoći će vam pronaći idealan dom ili investicijsku priliku na prekrasnoj lokaciji koja će ispuniti sve vaše snove.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
48 m2
Korisna površina
46.02 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00