Moderan, namješten penthouse s krovnom terasom i bazenom u Bibinjama

Bibinje, Hrvatska – ID 14501
Područje 201 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan stan u potkrovlju sa krovnom terasom i bazenom koji se nalazi na drugom katu novogradnje u Bibinjama. Ovaj apartman orijentiran na zapad nalazi se samo 100 metara od mora i 400 metara od centra grada, što nudi savršen spoj mira i dostupnosti svih sadržaja.

Stan se sastoji od hodnika, kuhinje spojene s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i loggie. Unutarnje stepenice vode na krovnu terasu od 100 m² na kojoj se nalazi bazen od 20 m². S krovne terase i iz apartmana pruža se prekrasan pogled na more. Ukupna korisna površina stana, uključujući i prateću površinu, iznosi 201,37 m², u što je uključeno i parkirno mjesto ispred kuće te ostava na krovnoj terasi.

Ovaj apartman idealan je za one koji traže luksuzan život uz more sa svim pogodnostima. Bazen i velika terasa pružaju mogućnost opuštanja i uživanja u pogledu na Jadran. Blizina plaže i centra grada čini ga odličnim izborom za obiteljski život kao i investiciju u turističko iznajmljivanje. Osim toga, pri kupnji ove nekretnine nije potrebno platiti porez na stjecanje nekretnine, što predstavlja još jednu financijsku prednost.

Zgrada je izgrađena od kvalitetnih materijala, betonskih zidova i toplinske izolacije (10 cm polistirena). Prozori su PVC i ALU, opremljeni troslojnim staklom i električnim roletama. Podovi su obloženi kvalitetnim pločicama. U stanu su postavljena 3 klima uređaja, u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Kupaonica je opremljena podnim grijanjem. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna.

Bibinje je pitoreskno mjesto jugoistočno od povijesnog Zadra, koje nudi više od 4 km obale s prekrasnim šetnicama i plažama. Bibinje je idealno mjesto za one koji žele spojiti odmor uz more s aktivnim stilom života. U okolici ćete pronaći idealne uvjete za biciklizam, jedrenje, ronjenje i druge sportove. Grad nudi brojne restorane s domaćim specijalitetima, kafiće i trgovine, što osigurava ugodan život kako lokalnog stanovništva tako i turista.

U Bibinju se nalazi i Marina Dalmacija, jedna od najvećih marina na Jadranu, koja privlači ljubitelje jahtanja iz cijelog svijeta.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore pružit će vam kompletnu nekretninsku uslugu i pomoć pri odabiru i kupnji nekretnine iz snova. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj i zahvaljujući našem iskustvu, pomoći ćemo vam pronaći savršen apartman ili kuću na moru koji će ispuniti vaše snove.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i dogovor o razgledavanju ove jedinstvene nekretnine

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
201 m2
Korisna površina
80.13 m2
Terasa
100.09 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
1 km
Liječnik
600 m
Kafić
750 m
Restoran
110 m
Bar
420 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00