Nove 2 sobe s pogledom na more u potpuno novom Panorama View resortu, vrhunska cijena, Hurghada

Hurghada , Egipat – ID 14782
95,000 €
Područje 77 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 1 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj prekrasan stan ima 77 m2, nalazi se na 2. katu u Panorama View, Sahl Hasheesh.

Udoban apartman ima dobro smještenu spavaću sobu, modernu kupaonicu, otvorenu kuhinju, dnevni boravak, blagovaonicu i prostrani balkon koji pruža slikovit pogled na ulicu s bočnim pogledom na more, dok neprimjetno povezuje spavaću sobu s dnevnim boravkom.

Stan se predaje do prosinca 2024. godine i predaje se u potpuno dovršenom stanju. Rado ćemo Vam pomoći oko namještaja i opreme po vrlo povoljnoj cijeni (cca 4000 €). U slučaju interesa, također kompletno posredujemo u najmu samo za naše klijente.

Panorama View Sahl Hasheesh savršeno je odredište za one koji traže ultimativni luksuz, opuštanje, udobnost, privatnost i dobrobit.

O Panorama View Sahl Hasheesh:

- Panorama View Project je pomno planiran stambeni projekt koji se prostire na ogromnoj površini od 37.000 četvornih metara. Sastoji se od pažljivo dizajniranih zgrada koje pokrivaju površinu od 7.000 četvornih metara, s preostalih 30.000 četvornih metara posvećenih bujnim zelenim površinama, lijepo uređenim vrtovima i primamljivim bazenima.

Panorama View nudi raznolik raspon veličina jedinica dizajniranih za individualne potrebe, s vlasnicima koji uživaju u očaravajućem bazenu i prekrasnim pogledima na more koje nudi većina jedinica.

Stambeni kompleks Panorama view nalazi se na povoljnoj lokaciji unutar pješačke udaljenosti od plaže. Sve jedinice trebaju biti isporučene u potpuno dovršenom stanju do kraja 2024. uz korištenje najkvalitetnijih završnih materijala.

Panorama View svojim vlasnicima nudi čitav spektar opreme koja osigurava luksuzan i udoban stil života.

Luksuzni sadržaji i sadržaji Panorama Sahl Hasheesh:

• Tri prostrana bazena

• Aquapark

• Pristup plaži

• 24-satna sigurnost

• Čišćenje

• Upravljanje i iznajmljivanje nekretnina

• Teretana

• Izvrstan spa i sauna

• Sigurnost 24/7

• Nadzorne kamere

Udaljenost od plaže je cca 1 km

Ulaganje:

Prilikom razmatranja ulaganja u nekretnine, lokacija je ključni čimbenik koji utječe na potencijalne povrate. Sahl Hasheesh predstavlja atraktivnu priliku za ulaganje u nekretnine na tržištu Hurghade. Njegovo odmaralište s 12 km dugim zlatnim pješčanim plažama, okruženo veličanstvenim planinama Crvenog mora, nudi idilično okruženje. Područje je poznato po izuzetnim koraljnim grebenima, čistoj vodi i brzo rastućoj zajednici s raznim aktivnostima za slobodno vrijeme. Osim toga, stanovnici imaju neograničen pristup prekrasnim lokalnim plažama.

Trenutno, Sahl Hasheesh doživljava porast potražnje za nekretninama. Ovaj povećani interes trebao bi pozitivno utjecati na procjenu vrijednosti nekretnina u narednim godinama. Osim toga, posjedovanje nekretnine za odmor može značiti značajne uštede u usporedbi s hotelskim boravkom i iznajmljivanjem za odmor. Osim toga, nekretnina se može koristiti kao profitabilna imovina zahvaljujući najmu s visokim prinosima tijekom ostatka godine, što je čini obećavajućom opcijom ulaganja.

Lokaliteti:

Sahl Hasheesh je 12 km dugačak zaljev poznat po izvrsnim liticama i čistoj vodi. Ovo je brzorastuća zajednica s dinamičnim i uzbudljivim aktivnostima za svakoga. Bilo da tražite mir i udobnost ili ste ljubitelj uzbuđenja, Sahl Hasheesh ima za svakoga ponešto.

Sahl Hasheesh Bay udaljen je samo 20 minuta od Hurghade, 40 minuta od El Goune, 10 minuta od Senzo Mall-a i Senzo Cluba, 25 minuta od Međunarodne zračne luke Hurghada i Turističke zajednice Hurghade.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
77 m2
Korisna površina
60 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00