Potpuno opremljena, moderna 2 sobe, u kompleksu Royal Sun, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14734
80,000 €
Područje 56 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/6
More 450 m
Naknada za uslugu 15 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju apartman sa 2 sobe u popularnom kompleksu na Sunčanoj obali, samo 450 metara od pješčane plaže. Stan se nalazi na petom katu šesterokatnice od cigle s liftom. Ukupna površina je 56,24 m², a korisna površina 50,48 m². Odmah je useljiva, a zahvaljujući povoljnoj lokaciji pogodna je za cjelogodišnji život kao i za kratkoročni najam.

Raspored i oprema:

Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka s modernom kuhinjom, odvojene spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona s ugodnim pogledom. Kompleks uključuje tri bazena, restoran, recepciju i lijepo uređen vrt koji pruža prostor za opuštanje. Cijeli prostor je osiguran 24-satnim osiguranjem i kontroliranim pristupom, što osigurava maksimalnu sigurnost.

Lokaliteti:

Kompleks se nalazi u blizini svih potrebnih usluga - trgovine, supermarketi, restorani, škole, pošta i medicinske ustanove su unutar pješačke udaljenosti. Izvrsna prometna povezanost osigurana je javnim prijevozom i redovitim autobusnim linijama. Za ljubitelje šetnje i večernjeg provoda u blizini se nalazi popularna obalna šetnica s brojnim kafićima, barovima i štandovima s domaćim specijalitetima.

Naknada za održavanje:

Godišnja naknada iznosi 15,2 €/m², što odgovara standardu visoke kvalitete usluga koje nudi ovaj kompleks. Zahvaljujući naknadi osigurano je redovito održavanje bazena, vrtova, zajedničkih prostora i zaštitarske usluge.

Zašto investirati u nekretnine na Sunčanoj obali?

Sunny Beach je najveće i najpopularnije ljetovalište na bugarskom Crnom moru. Zahvaljujući osam kilometara dugoj pješčanoj plaži i bogatoj ponudi zabavnih sadržaja, postaje idealno odredište kako za obitelji s djecom tako i za mlade željne zabave i aktivnog odmora. Naselje je poznato po živahnoj atmosferi, modernoj infrastrukturi i brojnim kulturnim događanjima tijekom ljetne sezone. U blizini se nalazi i poznati vodeni park Action, koji je jedna od glavnih atrakcija ovog područja.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE specijalizirana je za prodaju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali. Zahvaljujući našem dubokom lokalnom obrazovanju i dugogodišnjem iskustvu, pružamo kompletne usluge u kupnji i naknadnom upravljanju nekretninama. Nudimo Vam samo provjerene i kvalitetne nekretnine na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloj i Pomorije. Pomoći ćemo vam odabrati idealnu investiciju prema vašim zahtjevima i željama, kako bi vaša sredstva ostala vrijedna i donosila maksimalne povrate.

O Bugarskoj:

Bugarska je zemlja u dinamičnom razvoju, članica Europske unije, koja nudi velike mogućnosti ulaganja u području nekretnina. Zahvaljujući atraktivnom položaju na obali Crnog mora i niskim troškovima života, postaje popularna destinacija za investitore i ljubitelje života na moru. Povoljni porezni uvjeti i rastuća potražnja za nekretninama čine Bugarsku idealnim mjestom za ulaganje u nekretnine.

Zašto Sunshine Coast?

Sunčana obala je sinonim za ljetni odmor i izvrsne aktivnosti na plaži. To je najveće odmaralište u Bugarskoj s prekrasnom pješčanom plažom, širokim izborom restorana, barova, trgovina i raznih sportskih aktivnosti. Osvijetljeno šetalište, koje vodi gotovo do povijesnog grada Nesebara, idealno je mjesto za večernje šetnje. Odmaralište nudi i opušteno obiteljsko okruženje i živahan noćni život, što ga čini univerzalnim odredištem za sve uzraste.

Kat
5
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
56 m2
Korisna površina
50.48 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
130 m
Liječnik
1 km
Kafić
330 m
Restoran
180 m
Bar
100 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00