Prodaja novoizgrađene obiteljske kuće na atraktivnoj lokaciji Vrsi, Zadar, Dalmacija

Vrsi, Hrvatska – ID 14593
600,000 €
Područje 150 m2
Izgled 4+kk
More 1 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju modernu, novoizgrađenu obiteljsku kuću, koja se nalazi u mjestu Vrsi, nedaleko od grada Zadra.

Ova samostojeća kuća korisne površine 165 m² prostire se na parceli od 395 m². Kuća je idealna za miran i ugodan život u blizini mora.

Tlocrtno kuća uključuje 4 sobe, dvije etaže, balkon, terasu i vanjski bazen. Također uključuje natkrivenu šupu, vrtnu kućicu i parkirno mjesto. Nova zgrada izgrađena je od cigle i nudi moderan i elegantan dizajn koji čeka vaše osobno opremanje i uređenje.

Tehnička opremljenost uključuje dostupnost interneta, vodovoda, kanalizacije, električne energije i daljinskog vodovoda. Grijanje je na kruta goriva i na struju.

Ova kuća će vam ponuditi savršenu ravnotežu između mirnog života na selu i blizine mora. Prisutnost bazena i vrta stvara savršeno mjesto za opuštanje. Uz odličan pristup plažama i kupanje u čistom Jadranskom moru, ova kuća je idealan izbor za ljetnu rekreaciju ili stalni boravak. Zahvaljujući blizini Zadra, na raspolaganju vam je sva moderna infrastruktura, a istovremeno uživate u mirnom životu u manjem mjestu.

Vrsi su pitoreskno mjesto u Dalmaciji poznato po prekrasnim plažama i kristalno čistom moru. Smješten samo 1800 metara od mora, nudi idealno okruženje za one koji traže mir i privatnost. Vrsi su popularno odredište zbog prekrasnih prirodnih krajolika i blizine Zadra koji je poznat po bogatoj kulturnoj baštini i povijesti. Zadar, udaljen samo nekoliko minuta vožnje automobilom, nudi sve potrebne usluge, uključujući trgovine, restorane, kafiće i spomenike kulture.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija na Jadranu. Prekrasne plaže, slikoviti gradovi i bogata povijest čine ovo područje idealnim mjestom za ulaganje u nekretnine. Zahvaljujući razvijenoj infrastrukturi i izvrsnim uvjetima za turizam i rekreaciju, Hrvatska nudi izvrsnu priliku vlasnicima nekretnina.

Naša agencija za nekretnine pruža kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina uz more. Nudimo pravne savjete, pomoć pri prijenosu vlasništva i pribavljanje svih potrebnih dokumenata. Tražite li nekretninu u Hrvatskoj, mi ćemo vam pomoći pronaći idealnu kuću ili stan točno prema vašim zahtjevima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu osigurat ćemo nesmetan i nesmetan proces kupnje. Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
150 m2
Zaplet
395 m2
Korisna površina
165 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
85 m2
Parkiralište
YES
Posao
860 m
Liječnik
930 m
Kafić
930 m
Restoran
410 m
Bar
870 m
Škola/vrtić
920 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00