Prostran 1 sobni bez naknade, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 14898
62,000 €
Područje 56 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 600 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju udoban 1-sobni stan površine 56 m², s mogućnošću dodavanja pregrade za pregradu sobe i na taj način lako pretvara u 2 sobe. Stan se nalazi na 3. katu od ukupno 4, samo 600 metara od mora. Velika prednost je što nema naknade za održavanje stana, što ovu ponudu čini još atraktivnijom. Izvrsna prilika koju preporučujemo!

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE: Pomoći ćemo vam da odaberete pravu nekretninu u Bugarskoj kako bismo osigurali da se vaša investicija isplati. Mi smo Bugari s cjelogodišnjom prisutnošću na bugarskoj obali i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Naše usluge uključuju potpunu pomoć pri kupnji, iznajmljivanju, upravljanju imovinom i postprodajne usluge na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i dr.

Sveobuhvatno upravljanje imovinom: Naša tvrtka će se pobrinuti za upravljanje vašom nekretninom od A do Ž. Osiguravamo ne samo kupnju, već i naknadnu brigu, tako da možete biti sigurni da će vaša nekretnina biti u dobrim rukama. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu – odnos s nama ne prestaje kupnjom, već tek počinje.

O Primorskom: Primorsko je popularno turističko mjesto s najdužim pješčanim plažama na obali Crnog mora koje se protežu više od 10 kilometara. Gostoljubivost lokalnog stanovništva i sposobnost komuniciranja na češkom čine Primorsk popularnim odredištem posebno za češke turiste. Primorsko nudi prekrasne plaže s bijelim pijeskom, čistim morem i postupnim ulazom u more. Od 1994. godine nositelj je prestižne nagrade Plava zastava koja potvrđuje visoke standarde u području brige o okolišu, čistoći vode i plažnih sadržaja.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
56 m2
Korisna površina
49.28 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00