Prostran 2 sobe, 150m od plaže, Royal Palm kompleks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14056
80,300 €
Područje 70 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 150 m
Naknada za uslugu 10 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam izuzetan 2-soban stan od 70 m², koji se nalazi na trećem spratu šesterokatnog luksuznog kompleksa Royal Palm u letovalištu Sveti Vlas, Bugarska. Ovaj prostrani apartman sastoji se od modernog dnevnog boravka s kuhinjom, udobne spavaće sobe, kupaonice s wc-om i ugodnog balkona s pogledom.

Stambeni kompleks Royal Palm nalazi se samo 150 metara od plaže, što ga čini idealnim izborom za ljetni odmor ili cjelogodišnji život. Kompleks uključuje dva vanjska bazena, prostore za opuštanje, dječje igralište, recepciju, restoran i 24-satno osiguranje. Vlasnici i njihovi gosti također imaju pristup svim sadržajima u blizini, kao što su restorani, barovi, trgovine, fitness centri, teniski tereni, wellness usluge, dječji centar, rent-a-car i drugo. Godišnja naknada za održavanje iznosi 10€/m².

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE nudi vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina u Bugarskoj. Mi smo lokalni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom koji će vam pomoći uložiti u nekretninu koja ispunjava vaše zahtjeve i osigurava vrijednost za vaš novac. Nudimo ne samo kupovinu nekretnina, već i njihov najam, upravljanje i kompletne postprodajne usluge u područjima kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Pomorije i dr.

Sveti Vlas je slikoviti grad u podnožju planinskog lanca Stará Planina, samo 4 km od užurbanog ljetovališta Sunčev breg. Ovo mirno mjesto nudi čiste, pješčane i šljunčane plaže, postupne ulaze u more i izuzetnu klimu koja je idealna za boravak tijekom cijele godine. Blaga zima, sunčana ljeta i zdrav planinski zrak čine ovu lokaciju atraktivnim mjestom za rekreaciju i život. Sveti Vlas je popularan među obiteljima s djecom i onima koji traže mirnije okruženje u blizini turističkih odredišta.

Zašto odabrati MOJU NEKRETNINU UZ MORE? Naše dugogodišnje iskustvo i lokalna prisutnost omogućuju nam da osiguramo kupnju, najam i upravljanje nekretninama bez muke. Oslanjamo se na povjerenje i osobni pristup našim klijentima. Vaš odnos s nama ne prestaje nakon kupnje - mi vam nastavljamo pružati podršku.

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
70 m2
Korisna površina
61.6 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
220 m
Liječnik
500 m
Kafić
350 m
Restoran
120 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
550 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00