Prostrane 3 sobe, u prekrasnom kompleksu Cascadas, Ravda

Ravda , Bugarska – ID 14683
93,500 €
Područje 66 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/5
More 350 m
Naknada za uslugu 1,200 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prekrasan stan sa 3 sobe u modernom kompleksu u mirnom dijelu naselja Ravda, samo 350 metara od pješčane plaže. Ovaj prostrani apartman ukupne površine 66,5 m² nalazi se na drugom katu peterokatnice i pruža idealne uvjete za ugodan život ili odmor uz more.

Stan je odmah useljiv i useljiv. Nudi praktičan raspored: prostrani dnevni boravak s kuhinjom, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonica s wc-om i balkon. Interijer stana osmišljen je s naglaskom na udobnost i funkcionalnost.

Stambeni kompleks u kojem se stan nalazi opremljen je nizom suvremenih usluga i opreme za svoje stanare. Tu je vanjski bazen s ležaljkama, recepcija, restoran, lijepo uređen vrt i 24-satno osiguranje. Zahvaljujući pažljivom upravljanju i održavanju, kompleks je u savršenom stanju i osigurava visok životni standard.

U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se kompletni sadržaji - trgovine, restorani, škole, vrtići, medicinske ustanove i pošta. Lokacija je izvrsno dostupna javnim prijevozom i cestovnom infrastrukturom, osiguravajući brzu povezanost s obližnjim gradovima kao što su Sunčani breg ili povijesni Nesebar.

Ravda je popularno odredište ne samo zbog svoje mirne atmosfere, već i zbog blizine prometnijih turističkih središta. Naselje je idealno za cjelogodišnji život i ljetnu rekreaciju jer nudi ugodan ambijent, prekrasne plaže i bogate mogućnosti za provođenje slobodnog vremena.

Godišnja naknada za održavanje iznosi 1.200 €, što uključuje upravljanje i održavanje zajedničkih prostorija prema visokim standardima.

Zašto investirati u nekretnine u Ravdi? Naša tvrtka MOJE NEMOVITOST U MOŘE pomoći će Vam pronaći idealnu nekretninu prema Vašim željama. Nudimo kompletne usluge vezane uz kupnju, najam i upravljanje nekretninama duž cijele bugarske obale. Mi smo lokalni stručnjaci i ovdje smo tijekom cijele godine, tako da vam možemo pružiti svu potrebnu podršku i profesionalnu uslugu. S nama ne morate brinuti o složenim procesima vezanim uz kupnju nekretnine u inozemstvu. Naš odnos ne prestaje kupnjom nekretnine, već tek počinje.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
66 m2
Korisna površina
58.52 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
670 m
Kafić
340 m
Restoran
240 m
Bar
450 m
Škola/vrtić
910 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00