Unikatan studio apartman s pogledom na more u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14522
119,000 €
Područje 49 m2
Izgled Studio
Pod 2/2
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan studio apartman na drugom katu manje zgrade na izvrsnoj lokaciji u Medulinu. Ovaj moderan stan je nedavno renoviran i prodaje se potpuno namješten i opremljen, što znači da je odmah useljiv.

Raspored stana uključuje otvoreni dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom, prostranu kupaonicu i balkon s pogledom na more. Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, apartman pruža jedinstven pogled na Jadran i mogućnost uživanja u opuštanju u mirnom okruženju.

Ovaj stan je idealan za rekreacijsku namjenu kao i prilika za ulaganje u turistički najam. Medulin je popularno odredište zbog blizine plaža i prekrasnog pogleda na more. Zahvaljujući potpunoj opremljenosti i modernom interijeru, nećete morati dodatno ulagati u opremanje. Položaj apartmana omogućava brz pristup plaži i svim gradskim sadržajima u blizini.

Medulin je jedno od najpoznatijih i najbrže rastućih turističkih mjesta u Istri. Ovo je odredište popularno među turistima i investitorima zbog svoje prekrasne prirode, pješčanih plaža i široke ponude sportsko-rekreativnih aktivnosti. Medulin nudi široku ponudu restorana, kafića i trgovina, što ga čini idealnim mjestom kako za obiteljski odmor tako i za dugoročni život.

Hrvatska je popularno odredište za kupnju nekretnina zbog svoje prekrasne obale, stabilnog tržišta nekretnina i velike potražnje za turističkim smještajem. Zahvaljujući izvrsnoj infrastrukturi, Hrvatska je lako dostupna iz cijele Europe, što pridonosi njezinoj atraktivnosti kao investicijske lokacije.

Uz našu agenciju Mojenemovitostumore dobit ćete profesionalne savjete i kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Pomoći ćemo Vam pronaći idealan apartman ili kuću uz more prema Vašim zahtjevima. Osigurat ćemo da cijeli proces teče glatko i bit ćemo vam dostupni tijekom transakcije.

Kontaktirajte nas za više informacija i dogovor o razgledavanju ove jedinstvene nekretnine u Medulinu već danas

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
Studio
Pogled na more
YES
Područje
49 m2
Korisna površina
47 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
860 m
Liječnik
310 m
Kafić
470 m
Restoran
140 m
Bar
100 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00