Apartmani raznih kvadratura i rasporeda na prvoj liniji, prodaja na rate, Premier Fort Beach

Sveti Vlas, Bugarska – ID 5294 - D-3/317
279,000 €
Područje 109 m2
Izgled 3+kk
More 50 m
Naknada za uslugu 21 € po m2/godišnje
Sezona Cijela godina

Ekskluzivna ponuda stanova na obali Bugarske - Rate uz 20% učešća, do 10 godina! Već izgrađen savršeno funkcionalan kompleks u prvom redu!

Tražite investiciju ili stan iz snova uz more? Iskoristite jedinstvenu priliku za kupnju nekretnine u Bugarskoj bez komplicirane papirologije, izravno od investitora!

Nudimo više od 400 apartmana u prestižnim odmaralištima: Elenite, Sveti Vlas, Sunčev breg i Ravda. Naši sveobuhvatno opremljeni objekti rade tijekom cijele godine, tako da možete uživati u svom boravku u bilo koje doba godine.

Zašto je ova ponuda posebna?

• Rate uz samo 20% učešća, bez dokaza o prihodima!
• Otplata do 10 godina.
• Nema potrebe za prijavom prihoda
• Nema provjere prošlosti ili provjere financijske povijesti.
• Jamstvo direktno kupljene nekretnine.

Potreban vam je samo jedan identifikacijski dokument i stan može biti vaš!

Ne oklijevajte, kontaktirajte nas i ostvarite svoj san o posjedovanju apartmana na moru - lako, brzo i bez komplikacija!

Prodaja na rate u već izgrađenom i funkcionalnom kompleksu Premier Fort Aparthotela - Ponos vlasništva! Aparthotel Premier Fort. Najbolji hotel za obiteljski odmor.
Zvuči kao dosadni reklamni slogan? Ali ne – u našem slučaju radi se o zasluženim nagradama i titulama, objektivnom ocjenjivanju kompleksa Premier Fort na neovisnim booking platformama: Booking i Tripadvisor, realnim cijenama u tražilici My Business na Googleu i Facebook platformi.
Premier Fort Aparthotel vodeći je na ljestvici hotela i aparthotela na bugarskoj obali Crnog mora: Izvrsna lokacija - prvi red i s panoramskim pogledom na more. Nalazi se u gradu Sveti Vlas, pored odmarališta Sunčev breg i Marine Dinevi. Spoj mora, šume s pješačkim stazama i planina - što može biti bolje? Puno zelenila i dovoljno prostora za igru i šetnju - teritorija je velika, zatvorena i čuvana. Vaša djeca će se baviti sportom i zabavljati, tako da možete uživati u opuštanju i tišini za sebe; Tobogani i bazeni za djecu i odrasle; Sportska i dječja igrališta, besplatne kolektivne igre: zračni hokej, stolni nogomet i stolni tenis; Ukusni restorani - buffet, a-la-carte, snack bar, bar pored bazena; Restorani u Premier Fortu – The Chefs i The Taste su najbolje rangirani restorani u Sunčevom Bregu i Svetom Vlasu; Na raspolaganju Vam je animacijski program i dječji klub; 24/7 recepcija;
Najviši higijenski standardi u svim prostorijama hotela; Savršeno opremljeni apartmani, ugodni i udobni. Obožavat ćete prekrasan pogled na more s vaše terase; Nova, kvalitetna gradnja koja zadovoljava sve EU standarde i propise. Zadovoljstvo nam je najaviti mogućnost kupnje nekretnine u Aparthotelu na što smo ponosni! Zaista jedinstvena prilika - investicija u visokoprofitabilno naselje. Vlasnik može sam koristiti stan ili ga koristiti neko vrijeme za prekrasan ljetni odmor ili ga prepustiti tvrtki za upravljanje za puni najam i dobiti zajamčeni povrat. Bez obzira koju opciju odaberete, stan u Premier Fortu bit će omiljeno mjesto za odmor vaše obitelji u Bugarskoj i savršena investicija za vas. Vlasnici stanova u kompleksu plaćaju sljedeće godišnje naknade i poreze:
Naknada za održavanje i administraciju od 14,50 eura, bez PDV-a od 20%, po kvadratnom metru izgrađene površine, a ne ukupne površine;
Godišnja naknada od 215 eura bez PDV-a od 20% za Internet i TV vezu i održavanje pristupnih kartica;
Osiguranje - 50 eura za 1 sobu, 60 eura za 1-sobni stan i 70 eura za 2-sobni apartman i 80 eura za 3-sobni apartman;
Godišnji porez i naknada za obradu energije od 30 eura; Ne plaćaju se naknade za opće popravke i rekonstrukciju zgrada i građevina na gradilištu. Uz dodatnu naknadu, Premier Fort Apart Hotel nudi razne usluge, sve što vam može zatrebati tijekom odmora u Bugarskoj na obali! Svi apartmani su potpuno opremljeni, potpuno spremni za stanovanje i iznajmljivanje u skladu sa standardima i zahtjevima turoperatora. Završni radovi u svim stanovima izvedeni su korištenjem samo visokokvalitetnih materijala. Prostor je namijenjen cjelogodišnjem stanovanju. Gradnja je monolitna modernom tehnologijom "suhe" gradnje od visokokvalitetnih materijala. Zidanje zidova (uključujući unutarnje zidove) je od opeke ili gaziranog betona, ekoloških materijala izvrsnih tehničkih parametara. Unutarnji zidovi i stropovi obloženi su gips pločama.
Ulazni hodnik i kuhinjski dio: pod - keramičke pločice, zidovi i strop - lateks boja. Kupaonica: pod - keramičke pločice, zidovi - keramičke pločice, niski strop. Svaki apartman je opremljen električnim bojlerom za grijanje vode, sanitarnim čvorom - WC, umivaonik, tuš, namještajem i priborom (police, ogledalo i sl.). Dnevni boravak/spavaća soba: pod - laminat, zidovi i strop - lateks boja. Terasa: pod - porculanska keramika, zidovi - mineralna žbuka. MDF unutarnja vrata. Klima uređaj (zima-ljeto) postavljen je u svakoj sobi. PVC prozori sa zavjesama. Vanjska vrata - s ukrasnim premazom i pristupom karticom. Kablovska TV i internet priključak dostupni su u svakoj sobi.
Kupnja stana u Premier Fort Beach Aparthotelu najbolja je investicija u nekretninu koju možete učiniti.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
109 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
0 m
Liječnik
1 km
Kafić
0 m
Restoran
0 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00